Merhaba arkadaşlar,
öncelikle belirteyim hilesiz iniş taktiklerinden bildiklerimi paylaşacağım. Bu atlama konusunda pimpirikli birisiyim. Takımımda hedefin tam atlayacağımız yerini işaretlenir ve tek bir mark olur. Kolu olan herkesin bildiği üzere erken inmek silahı ilk almak demektir. Silahı ilk alan da diğerlerine ezici bir üstünlük sağlar. Burada sizlere 1250'de atlayın 200'de çakılın da demeyeceğim. Haritadaki belli yerlerin mesafelerini kendi ölçebildiğim kadarıyla söyleyeceğim. İlk map Erangel, ilgi gelirse diğer maplari de paylaşacağım;
1) Erangel/Military
2)Erangel/Nova (ben nova demeyi seviyorum
)
3)Erangel/Georgopol
4)Erangel/Malta Power
Siteye haritasını koymamışlar ama sanırım herkes bilir. Malta power deniz kıyısında olmasına rağmen falezlerin üstünde ve denizden biraz yüksektedir. Çevresinde dağ olmadığı için 1200 atlama mesafesinde 230 çakılma ana bina için uygundur.*3
5)Erangel/Pochinki
6)Erangel/School-Tokiler
7)Erangel/Rozhok
). Burayı söylemesi de bir o kadar zor. Çünkü dağı da var suyu da, coğrafi olarak karışık. Yine de bi genelleme yapacak olursak uçak severny ve military istikametinde geliyorsa 1250'de atlayıp 210'da çakılırsanız erkenden inersiniz. diğer 2 taraftan geliyorsa 1200'de atlayıp 190-200 arası çakılmanız uygun olur.*4
Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim. Artık favori yerinize ilk siz ineceksiniz. Eğer ben bunları ezberleyemem diyorsanız, atlama mesafesini ayarlarsanız paraşüt açmadan 1 2 saniye önce çakılmaya başlarsanız yine bazılarından önce inersiniz.
İyi oyunlar.
Dipnotlar:
1* ve 2* Nova ve Georgopol'da konteynırlara atlayacağınız varsayılarak hesap yapılmıştır.
3* 2 tane büyük bacaya göre sağ sol yapacaksanız gidiş mesafeniz biraz uzayabilir.
4* Rozhok'ta evlerin arasındaki rakım farkı yüksek. İneceğiniz yere göre ufak değişiklikler olabilir.
öncelikle belirteyim hilesiz iniş taktiklerinden bildiklerimi paylaşacağım. Bu atlama konusunda pimpirikli birisiyim. Takımımda hedefin tam atlayacağımız yerini işaretlenir ve tek bir mark olur. Kolu olan herkesin bildiği üzere erken inmek silahı ilk almak demektir. Silahı ilk alan da diğerlerine ezici bir üstünlük sağlar. Burada sizlere 1250'de atlayın 200'de çakılın da demeyeceğim. Haritadaki belli yerlerin mesafelerini kendi ölçebildiğim kadarıyla söyleyeceğim. İlk map Erangel, ilgi gelirse diğer maplari de paylaşacağım;
1) Erangel/Military
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Deniz seviyesinden bi fırt yüksektir. Dağlar hedeften genelde 200 m uzakta olduğu için çakılma da 220 de her açıdan uygundur. Uçaktan atlama mesafesi ise 1200.2)Erangel/Nova (ben nova demeyi seviyorum
Giriş Yap
nova*1 dağın dibinde olmasına rağmen uçağın geçiş güzergahı her zaman ya deniz seviyesinde ya da çok az üstünde olur. Dolayısıyla atlayış mesafesi her zaman 1200'dür, çakılma da 200 uygundur.3)Erangel/Georgopol
Giriş Yap
Georga'da*2 dağlar konteynırların küçük bir bölümüne etki eder. Dolayısıyla kıyı taraftakilere ve ortalara 1200'de atlayıp 200'de çakılırsanız ilk siz inersiniz.4)Erangel/Malta Power
Siteye haritasını koymamışlar ama sanırım herkes bilir. Malta power deniz kıyısında olmasına rağmen falezlerin üstünde ve denizden biraz yüksektedir. Çevresinde dağ olmadığı için 1200 atlama mesafesinde 230 çakılma ana bina için uygundur.*3
5)Erangel/Pochinki
Giriş Yap
Arapların uğrak mekanı olan pochinki'de ilk 3 dakikada yaşayıp yaşamayacağınızı atladığınız yer ve hızınız belirler. Benim favorim kiliseye bakınca sağda kalan evler. Orası için atlama mesafeniz 1250 çakılma da geliş yönüne göre 210-220'dir.6)Erangel/School-Tokiler
Giriş Yap
Erken inen bazı yiğitlerin, rakibin ayağı kara toprağa değmeden lobiye gönderdiği yerdir. Uçağın geliş yönü eğer military'den ise özellikle Tokilerde 1100'de atlayıp 230'da paraşüt açmanızda fayda var. School'da ise aynı yönden 1150'de atlayıp, 210'da çakılmakta fayda var. diğer yönler için sabit 1200 atlayış 200 çakılma iyidir.7)Erangel/Rozhok
Giriş Yap
Erken inenin tapusunu aldığı yer(Çok pusuyorlar Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim. Artık favori yerinize ilk siz ineceksiniz. Eğer ben bunları ezberleyemem diyorsanız, atlama mesafesini ayarlarsanız paraşüt açmadan 1 2 saniye önce çakılmaya başlarsanız yine bazılarından önce inersiniz.
İyi oyunlar.
Dipnotlar:
1* ve 2* Nova ve Georgopol'da konteynırlara atlayacağınız varsayılarak hesap yapılmıştır.
3* 2 tane büyük bacaya göre sağ sol yapacaksanız gidiş mesafeniz biraz uzayabilir.
4* Rozhok'ta evlerin arasındaki rakım farkı yüksek. İneceğiniz yere göre ufak değişiklikler olabilir.