pubg lite hile sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Oyunu çerçeveli moda alıp dener misin olacak mı

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
XFProject.Exe ' yi sağ tık, yönetici olarak çalıştır diyorum. Sonra https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-lite sitesinden hileyi yükle diyorum. Yeni açılan komut penceresinde;

Preparing
Success
Launch the game...

yazıları çıkıyor ve bu komut penceresi kendiliğinden kapanıyor. Sonra Pubg Lite ı launcher dan çalıştır diyorum. Oyuna giriyor, lobide "Home" tuşuna basıyorum ama hiçbirşey olmuyor.

Önce hileyi çalıştırıp, sonra oyuna girdim olmadı.
Önce oyunu çalıştırdım, lobide iken hileyi yine çalıştırdım olmadı.

Bu arada oyun pencere modunda çalışıyor.

İşletim sistemim Windows 10 Pro 64 bit 1909 versiyonu. Antivirüs programı yok, yüklü değil. Windows defender tamamen kapalı (Yerel Grup İlkesinden kapattım.) Neyi eksik yapıyorum?

Yardımcı olabilecek var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knka bak şimdi normal çalıştır oyuna girerken tam arkaplanda bir uygulama seç oyuna girince hile açılcak ve atmayacak

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bende de aynı sorun oluyordu sonra internet exploler ile girdim hileye bu sefer sıkıntı çıkmadı. Hileyi launch etmeyi bi de internet explolerdan dener misin

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Bende girmeyi denedim fakat yok atıyor benide

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Şöyle bir sıkıntım var şimdi de, dürbün açmaya çalıştığımda aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi garip bir bug oluşuyor. Neden olur bilen var mı? Dürbünü kapatıp açıyorum (İki kez sağ tık) düzeliyor ama ilk açtığımda hep böyle açılıyor her seferinde. Bu şekilde hiç oynanmıyor gerçekten, dürbün açılmıyor.

Bir de Battle Mode nedir? Ne işe yarar?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şöyle bir sıkıntım var şimdi de, dürbün açmaya çalıştığımda aşağıdaki ekran görüntüsündeki gibi garip bir bug oluşuyor. Neden olur bilen var mı? Dürbünü kapatıp açıyorum (İki kez sağ tık) düzeliyor ama ilk açtığımda hep böyle açılıyor her seferinde. Bu şekilde hiç oynanmıyor gerçekten, dürbün açılmıyor.

Bir de Battle Mode nedir? Ne işe yarar?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
aslında garip bir bug dediğin bunu mouseye sağ tıka basılı tuttugunda oluyor bende sol alt köşedekini diyorsan onu bilmiyorum battle mode dediğinde f1e bastığında item espleri kapatıyor kullanmadıgın zaman kolaylıkla kapatabilmen için

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aslında garip bir bug dediğin bunu mouseye sağ tıka basılı tuttugunda oluyor bende sol alt köşedekini diyorsan onu bilmiyorum battle mode dediğinde f1e bastığında item espleri kapatıyor kullanmadıgın zaman kolaylıkla kapatabilmen için

Sol alt köşedekini paintte ben boyadım, diğer oyuncuların isimleri görünüyordu, sıkıntı olmasın onlar için diye kapattım. Battle Mode bilgisi için teşekkür ederim. Ama bu mouse sorunu sadece hileyi açınca oluyor. Neden olduğunu bir türlü çözemedim.

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Tam ekran modunda kalmış veya antrivüsü kapatıp deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Tam ekran modunda değilim (tam ekranda hile çalışmıyor, kenarsız modunda.). Antivirüs yok. Defender grup ilkesinden kapalı, hiçbir şekilde çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...