PUBG Lite Hile Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler ben iftardan önce pubg lite de hileyi sorunsuz bir şekilde oynuyordum kapattım yemeği yedikten sonra bida açtım hileyide aktif ettim aim çalışıyordu sorunsuz adamları tak tak vuruyodum ama şimdi dürbünü açıp sağ tık yapınca adamın kafasına bakacağına havaya aşağıya falan bakıyor değişik değişik hareketler yapıyor bilen birisi varsa yazabilirmi benmi yanlış bişey yapıyordum acaba ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum fov ayarını en yukarı çek mouse speedi abartmadan arttır yani en sağa çekme yavaş yavaş arttır kendine göre ayarlar onun haricinde hilede bi sıkıntı yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum fov ayarını en yukarı çek mouse speedi abartmadan arttır yani en sağa çekme yavaş yavaş arttır kendine göre ayarlar onun haricinde hilede bi sıkıntı yok
hilede yok zaten kullandım da bundan önce açtığımda mouse speed fuldü bi sorun olmamıştı şimdi niye böyle bişey oldu ki

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çözünürlüğü arttır bi öyle dene

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
denedim olmadı ikisinide sağa sola bakıyo adama kilitlenmiyo
Post automatically merged:

çözünürlüğü arttır bi öyle dene
çözünürlek ne alaka ki aynı çözünürlükte oynuyordum şimdide aynı şimdi oldu bu hata

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum benim mouse speed 50de oynuyorum arkadaşım 120de oynuyor ve kayma hızı 2 mizinde aynı peki bunun sebebi ne olabilir ?
ben sadece fikir sundum çözünürlüğü düşük oynuyodu o yüzden olabilir dedim senin aimin sağa sola saptırması mouse speedin fazla olduğundandır onu azaltacaksın diğer hilelerden biliyorum pubg, pubg mobile dada öyle

thorrss
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hilenin sensitive düşür adamım o yüzden yapar

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk fov kacta onu cogalttıysan ondan kaynaklanıyor olabılır

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
[
knk fov kacta onu cogalttıysan ondan kaynaklanıyor olabılır
hilenin sensitive düşür adamım o yüzden yapar
fow mouse ayarı yaptım tek tek düzelmedi dostum
Post automatically merged:

[

fow mouse ayarı yaptım tek tek düzelmedi dostum
biraz oynadım şimdide titriyor adamın etrafında bi kaç saat önce çok sıkıntısız süperdi kafaya nişan alyordu şimdi niye böyle oldu anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...