Çözüldü PUBG Lite hile yükleniyor ama ekrana gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi inject ediyorum succes ve launch the game dedikten sonra oyuna geçiş yapıyorum ama menü gelmiyor Home tuşuna da basıyorum açılmıyor yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim boş yorumları reportlayacağım bilginize teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim Hileyi kullanmadım ama tuşu olması lazım instert home tuslarına bas olmaz ise pc surumunu kontrol et uyumlumu dıye cunku hıle 3 tane surumde çalışıyor :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yukarıyı tam okumamışsın galiba hocam Menü açma kapama tuşu Home ve daha önce hileyi kullandım bugün sadece ekrana hile düşmüyor ve uyumlu hiç sıkıntım yok windows defender ve antivirüs kapalı çalışmaması için bir sıkıntı yok

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam oyun ayarlarından ekranı kenarsız olarak ayarladınmı ? tam ekranda olmaması lazım

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi inject ediyorum succes ve launch the game dedikten sonra oyuna geçiş yapıyorum ama menü gelmiyor Home tuşuna da basıyorum açılmıyor yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim boş yorumları reportlayacağım bilginize teşekkür ederim...
dostum bugun lıte bır sey var benımkıde ıntalzıng kalyıor bır gellıyor bır gelmıyor hıle ana menude donuyor oyun yuzunden normalde hıle tkırında ıslıyor bugun saat 20.00 dan sonra adam gıbı oyun oynamadım

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kankam Delete insert home tuşlarına basabilirsin ekran kararırsa hilesiz açıp ekran ayarını kenarsız yap ve çık hileyle gir bu kadar kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...