Arkadaşlar hileyi inject ediyorum succes ve launch the game dedikten sonra oyuna geçiş yapıyorum ama menü gelmiyor Home tuşuna da basıyorum açılmıyor yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim boş yorumları reportlayacağım bilginize teşekkür ederim.
Kardeşim Hileyi kullanmadım ama tuşu olması lazım instert home tuslarına bas olmaz ise pc surumunu kontrol et uyumlumu dıye cunku hıle 3 tane surumde çalışıyor
Yukarıyı tam okumamışsın galiba hocam Menü açma kapama tuşu Home ve daha önce hileyi kullandım bugün sadece ekrana hile düşmüyor ve uyumlu hiç sıkıntım yok windows defender ve antivirüs kapalı çalışmaması için bir sıkıntı yok
Arkadaşlar hileyi inject ediyorum succes ve launch the game dedikten sonra oyuna geçiş yapıyorum ama menü gelmiyor Home tuşuna da basıyorum açılmıyor yaşayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim boş yorumları reportlayacağım bilginize teşekkür ederim...
dostum bugun lıte bır sey var benımkıde ıntalzıng kalyıor bır gellıyor bır gelmıyor hıle ana menude donuyor oyun yuzunden normalde hıle tkırında ıslıyor bugun saat 20.00 dan sonra adam gıbı oyun oynamadım