seçkin üye olmamız gerektiğini pubg lite hilesi için şmdi öğrendim teşekkürler
ben hile çıktı diye bugün indirdim oyunupubg lite oynayan bu kadar var mı ya bn en son girdiğimde bi sürü bot vardı. bir hile paylaşıldı dünyanın 4 bi yanından akın akın insan geldi![]()
ben hile çıktı diye bugün indirdim oyunu
sen cheat enginenin hangi sürümünü kullanıyon ?Ben ugraşıyorum muz lite da sezon bitince yeni güncellemede çalışmıycak bak gör cheat engine3 aydır kullanıyorum daha ban yemedim
sprey atabilseydim hilesizde oynardım sprey atmak çok zor ve ses kasmakta zorlanıyorum en azından wall hackla görüyorum adamlarıhilesiz oyuna asla diyorsun ha![]()
o değilde araplar duymasın pubg mobile dan farksız olur oyun
ingilizcede bilmiyorlar burda arapça konuşurlar artk yorum yapcam diye
![]()
sen cheat enginenin hangi sürümünü kullanıyon ?
ben 6.3 de arasıra algılıyor
ben böyle leş insan topluluğu görmedim (araplar) en son bi giriyim dedim pubgm e uçan arabalar araplar beni pataltmayan çalışan 3 arap sildim bida girmem bazıları iyi olsada çoğu sakathilesiz oyuna asla diyorsun ha![]()
o değilde araplar duymasın pubg mobile dan farksız olur oyun
ingilizcede bilmiyorlar burda arapça konuşurlar artk yorum yapcam diye
![]()
sprey atabilseydim hilesizde oynardım sprey atmak çok zor ve ses kasmakta zorlanıyorum en azından wall hackla görüyorum adamları
ben böyle leş insan topluluğu görmedim (araplar) en son bi giriyim dedim pubgm e uçan arabalar araplar beni pataltmayan çalışan 3 arap sildim bida girmem bazıları iyi olsada çoğu sakat
Post automatically merged:
bakarım umarım atıp atıp durmaz
boşver hileye devamses kasmak zordu zaten oyunda pub mobile bile daha iyiydi ama ses konusunda ileri gitmiş pubg lite spraye gelincede mouse macrosuyla da işi çözersn zaten pubg i oynayan hemen hemen herkez mouse macrosu kullanıyor.
Post automatically merged:
dene bakalım deneyimlerini burda paylaş başkasınında işine yarayablir.
hilenin ban riski yokmuBulsan bile kısa süre sonra ban Yemen olası 300 mesaj kasıp (spam yapmadan) muzlite kullanmanı tavsiye ederim tabi senin kararın dostum