kanka agustostan beridir cıkmadıgı icin kasmadım ama hatırlattagın icin teşekkür ederim.dostum zaten güncel olsa bile kullanamasın seçkin üye olman gerekli 300 mesaj atıp kullanabilirsin hile güncel olana kadar mesaj kasmaya bak
usta sanırım o sekmeme hilesi demi macroKardeşim bir tane hile var sitede oda bypass gerekiyor. Bypass bulabilirsen kullanırsın o hileyi.
Öyle bi sey yok kardeşimşu adamlara müşteri hizmetleri muamelesi yapmayı bırakın artık
ya işte aslında dedigin gibi yönetimdekiler cıkıp bunu belirtseler iyi olmazmı. ben zaten cıksın cıksın demiyorum yapamazlarsa cok cok hilesiz oynarızBelki yapmak zor değildir ama onlarıda engelleyen bir takım unsurlar var belli ki bu kadar vakittir çıkmıyor. Yoksa niye durduk yere bekletsinler. Ben böyle düşünüyorum
Macro falan mı yoksa mobil deki hile gibimi kardeşimbenim bildigim 1 hile var oda şuan update mh uı nin
öyle bir sey yok kardeşimşu adamlara müşteri hizmetleri muamelesi yapmayı bırakın artık
dostum bu hile no recoil mi macro tarzı yoksa adamların yerini izleme can barları tarzı bi hilemi ?benim bildigim 1 hile var oda şuan update mh uı nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?