neden ağlıyosun sendede var madem kolun var kullanma kardeşimHer oyuna girdiğimde hileye denk geliyorum. Hesabımda eski hesap. Sadece aimbot ve wallhack olsa eyvallah adam ışınlanıyor önümden speed hack açmış gidiyor. Kolun yoksa oynama şu oyunu yeteneksiz insan git barbie giydirmece oyna
ağlamak mı hahahahahaha. aimbot wallhack falan kullanmıyorum, kolum var çok şükür 15-20 kill bana yetiyor ama sen de galiba kol yok gocunduğuna göreneden ağlıyosun sendede var madem kolun var kullanma kardeşim
nick ver maç girelim come on man hahahaha[QUOTE = "maa06, post: 2163722, member: 2106106"]
Is it crying hahahahahaha. I am not using aimbot wallhack or something, thank goodness 15-20 kill is enough for me but I guess you have no arm
[/ QUOTE]
15-20 kill without cheat,hahaha come on man
İ didnt say every match. ok ?[QUOTE = "mrt0212, post: 2163768, member: 1756531"]
Now there are cheats in almost every game, there are even examples of pc pubg. Those who play with cheating are not entitled to rank, I think those who are completely entertained.
[/ QUOTE]
like shroud,chocotaco etc
Post automatically merged:
[QUOTE = "maa06, post: 2163815, member: 2106106"]
give me a match, come on man hahahaha
[/ QUOTE]
no i am too noob to play pc lite but without cheat its difficult to get 5 kills due to cheaters,how can you get 20 kills?
Sende haklısın hilenin bir saygınlıgı vardır ya ama bunlar tam kolsuz ve küfür yasak olduğu içinhile kullanmıyorum ne wallhack ne aimbot. Zaten normal oynayınca 15 20 kill alıyorum hileyle adam vurunca ne zevk alacağım