Onaylı Üye
Dostum hile bilgisi, linki paylaşsan sende bizimle daha güzel olmazmı?
olmazDostum hile bilgisi, linki paylaşsan sende bizimle daha güzel olmazmı?
squada 2 kisi girecez duodan kastim bu. soloda cok bot geliyor.oyunda duo kapalı değil miydi?
aynen paylasacagimi sanmiyorum. diger konuyu yanlis bolume acmisim. buraya bi daha actim.diğer konusunda adam hileyi kendim yaptım diyor, paylaşma gibi bir zorunluluğu yok, hileden ban yersen birdaha bu oyuna giremezsin. hesap değil pc ban yiyor.
hangi hileyi kullanıyosun reis özelden yazar mısın @denemealican123
@denemealican123 Bak tam şu an inandım hileyi senin yaptığınahilesı olmayan yazmayann yerıne bızede hileyı versen ?
Hileyi nereden indirdin dedim sana ben yaptım dedin uzatma dostum yalanın ortaya çıktı@#Bleedat
yanlis bolume actigim konuda arayüz ve cham'ı nerden aldigimi yazdim...
Hileyi nereden indirdin dedim sana ben yaptım dedin uzatma dostum yalanın ortaya çıktı
Bu zaten hazır proje sadece build etmişsinmutlu oldun mu simdi?
Ekli dosyayı görüntüle 20004
amma uzattın. hazir projeyse bul kodu da koy buraya. kendin gibi yalancı sanma diger insanları. boş yapıyorsun sadece. git başka yerde boş yap.Bu zaten hazır proje sadece build etmişsin![]()
Asıl boş yapan sensin hileyi ben yaptım diyorsun aynısı internette dolaşıyor sadece soruce code yi build etmişsinamma uzattın. hazir projeyse bul kodu da koy buraya. kendin gibi yalancı sanma diger insanları. boş yapıyorsun sadece. git başka yerde boş yap.
ben sana ne diyorum. madem kodu var at buraya. tekrar diyorum belki o kalın kafatasından içeri girer; boş yapma!Asıl boş yapan sensin hileyi ben yaptım diyorsun aynısı internette dolaşıyor sadece soruce code yi build etmişsin
Post automatically merged:
Video yu attım ya millette kullanıyor o hileyi kodlarını araştırmadım ama illaki vardır build yaptığına göreben sana ne diyorum. madem kodu var at buraya. tekrar diyorum belki o kalın kafatasından içeri girer; boş yapma!