pubg lite hileli takım arkadaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar biz 2 kişiyiz ts3 kullanıyoruz hileyle oynuyoruz squad için 2 kişi lazım hileli genellikle hergün akşamları 7-8 den sonra online oluyoruz maksat oyundan zevk almak muhabbet etmek 20 yaş üzeri olması şart muhabbeti seven arkadaşları bekleriz Not: reportlayan tipler uzak durursa sevinirim he baştan söylüyorum reportlamak için ekleyen olursada sıkıntı yok biz banlanmayı severiz lafın kısası eğer harbi muhabbet oyun zevki için gelecek varsa hileli kapımız açık özelden bana nickini atsın eklerim ben

Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar biz 2 kişiyiz ts3 kullanıyoruz hileyle oynuyoruz squad için 2 kişi lazım hileli genellikle hergün akşamları 7-8 den sonra online oluyoruz maksat oyundan zevk almak muhabbet etmek 20 yaş üzeri olması şart muhabbeti seven arkadaşları bekleriz Not: reportlayan tipler uzak durursa sevinirim he baştan söylüyorum reportlamak için ekleyen olursada sıkıntı yok biz banlanmayı severiz lafın kısası eğer harbi muhabbet oyun zevki için gelecek varsa hileli kapımız açık özelden bana nickini atsın eklerim ben
takım arkadaşlarına rapor atmıyonuz dimi

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
takım arkadaşlarına rapor atmıyonuz dimi
kardeşim yanlış anlamada biz öyle reportlayanlardan değiliz bizim amacımız hem oyundan zevk almak hem muhabbet etmek zaten eğer reportlayacak birisi olsam kalkıpda bu kadar yazma direk ekip kuruyorum derim olur biter yani kendime yapılmasından hoşlanmadığım birşeyi başkasına asla yapmam

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
acabilseydim gelirdim acamadım yardımcı olursan gelirim ama

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardeş bende takılmak isterim ama her zman mic acamıom be

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bırak mic i de kardeşm biz GETLAST problemini geçebilsek aslında tamam da hala bi çözüm bulunamadı hiçbiyerde yok çözümü anasını satıym neyse ses kasmaya alıştık artık

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
YasarGunduz96 ekle oynarız hocam bı ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...