ne alaka bilader kafan mı güzel senin ???????? adam yardım istiyor tamam yazmışın yürü git
Denedim ama olmuyorklavyen deki diğer tuşları dener misin? belki fn tuşu yada home tuşu vs... felandır
numlock u kapatıp 0 tuşuna bas birde sen hileyi aktif ettiğinden eminmisinhileyi yapiyorum home tuşuna insert tuşuna basıyorum açılmıyor nasıl açıcam ?
110 mesajla nasıl yaptın acabanumlock u kapatıp 0 tuşuna bas birde sen hileyi aktif ettiğinden eminmisin
"(mesaj kasmak için gelcek gelmesin)"ne alaka bilader kafan mı güzel senin ???????? adam yardım istiyor tamam yazmışın yürü git
güzel kardeşim bilgisayar kullanmayı bilmiyorsan o benim sorunum değil numlock u kapatırsan 0 tuşu ınsert tuşu olur bu arada senin 32 yaşında olduğunuda düşünmüyorum kontrol edilmeli bence110 mesajla nasıl yaptın acaba
Post automatically merged:
"(mesaj kasmak için gelcek gelmesin)"
buna cevap olarak reis kızmasana
bana yardımıc olabilrimisn ?Windows 10 pismanliktir at bi temiz win7 kapa guncellemeleri catir catir kullan
Hilelerin windows 10 dışında çalışmadığını bilmiyorsun sanırımWindows 10 pismanliktir at bi temiz win7 kapa guncellemeleri catir catir kullan