Uzman Üye
resimde gördüğünüz hatayı alıyorum
oldu ama bu seferde direk cmd kapanıyor dıt sesinden sonradostum virüs programı ve güvenlik duvarını devre dışı bırak bende oldu oynuyorum şuan
hatta şuan pubg lite'ı bile açmıyor pcyi 0ladım bu hataları alıyorumoldu ama bu seferde direk cmd kapanıyor dıt sesinden sonra
howplease change your window version 1903 64 bit professional version then load ur cheat this window then its working on your gameotherwise this error dose not go if you not change the window
read what should i type on up comments quote you read full if not know english then please translatehatta şuan pubg lite'ı bile açmıyor pcyi 0ladım bu hataları alıyorum
how
i have 1903 version broread what should i type on up comments quote you read full if not know english then please translate![]()
kanka hallettim bu sorunu fakat bu seferde ui'den yüklüyorum hileyi geliyor sonra dıt sesi geliyor launch game diyip direk cmd gidiyor normalde cmd'nin kalması gerekmiyor mu ? oyuna girdikten sorna kapanıyor diye biliyorum ben o cmd[ERROR: Service Error]
Bu hata Bazı oyunların Güvenliklerinden ötürü oluşmaktadır.
Bunlardan biri olabilir.
- Faceit Ac (Anti-cheat)
- Vanguard - Vanguard ac silmelisiniz.
- Windows Defender Kapatmalısınız.
Denetim Masasından silebilirsiniz. Ardından Bilgisayarı Yeniden başlatın!
Alternatif Çözüm
- Başka Çözüm "Process Hacker" İle Servisleri Durdurabilirsiniz. (Her Yeniden başlatmada Yapmanız gerekmektedir.) (Faceit için Geçerlidir.)
hepsi kapalı vanguardı yükleyince böyle oluyor silince çalışıyo şaka gibiTüm engelleyicileri kaldırmanız yada devre dışı bırakmanız gerek.
vanguard her şeye karışıyor saçma sapanaynı hatayı bende aldım valorant oyunu yüzünden oluyormuş warsa sil girer.