Seçkin Üye
Oyunu pencere modundayken çalıştırırsan çalışacaktır.hileyi açıyorum herşey oluyor videoda izledigim giib yapıyorum tüm herşeyde kapalı virüs vb programlar fakat oyunu launch tan başlatıorum giriorum lobiye hile calısmamış ? bilen warsa yrdım edeblrmi ltffen
Oyunu pencere modundayken çalıştırırsan çalışacaktır.hileyi açıyorum herşey oluyor videoda izledigim giib yapıyorum tüm herşeyde kapalı virüs vb programlar fakat oyunu launch tan başlatıorum giriorum lobiye hile calısmamış ? bilen warsa yrdım edeblrmi ltffen
Oyunu pencere modundayken çalıştırırsan çalışacaktır.
usta valla ben denedim olmuyor acıkcası simdi pencere modunda deniycemSelam usta tam ekran modunda olmuyormu.
İnsallah olur denediginde haber edebilirmisinusta valla ben denedim olmuyor acıkcası simdi pencere modunda deniycem
hile menüsü için klavyeden insert tuşuna basıcaksın dostumhile menüsüne nasıl ulascam bilen warmı oyundayken ?
kolaygelsin acılırsa bana da haber ver lütfenhileyi açıyorum herşey oluyor videoda izledigim giib yapıyorum tüm herşeyde kapalı virüs vb programlar fakat oyunu launch tan başlatıorum giriorum lobiye hile calısmamış ? bilen warsa yrdım edeblrmi ltffen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?