Seçkin Üye
Oyunu pencere modundayken çalıştırırsan çalışacaktır.hileyi açıyorum herşey oluyor videoda izledigim giib yapıyorum tüm herşeyde kapalı virüs vb programlar fakat oyunu launch tan başlatıorum giriorum lobiye hile calısmamış ? bilen warsa yrdım edeblrmi ltffen
Kardeşim oyunun ekran ayarlarını tam ekran değil kenarsız yap düzelirhileyi açıyorum herşey oluyor videoda izledigim giib yapıyorum tüm herşeyde kapalı virüs vb programlar fakat oyunu launch tan başlatıorum giriorum lobiye hile calısmamış ? bilen warsa yrdım edeblrmi ltffen
home tusuna basaram bu arada wındows 10mu önemlı olan buhile menüsüne nasıl erişcem bilen warmı ?
Hangi hile programini kullaniorsun kankabende de sorun oldu pencere modunda açınca düzeldi deneyebilirsin
Tam ekran modunda sağlıklı açılamayabiliyor. En iyisi pencere modunda hileyi inject ettikten sonra tekrardan fullscreene alabılırsınız.Selam usta tam ekran modunda olmuyormu.
Cok tesekkur ederim.ayni sorunu bende yasamamam umarim.Tam ekran modunda sağlıklı açılamayabiliyor. En iyisi pencere modunda hileyi inject ettikten sonra tekrardan fullscreene alabılırsınız.
Genel olarak bu sorun var diye biliyorum sizde olmuyorsa şanslısınız demekkiCok tesekkur ederim.ayni sorunu bende yasamamam umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?