Çözüldü Pubg lite hilesi home tuşuna basınca arayüz gelmiyor [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Daha once tıkır tıkır calısırken son 2 gündür hileyi kullanamıyorum sorunsuz oyuna giriyorum aynı şeyleri yaparak ama oyunda hileyi açmıyor home tusuna basıyorum arayüz gelmiyor çözümlerdeki video yu izledim birebir denedim gene olmadı yardım edebilcek sorunu çözmüş bir arkadaş yardım edebilir mi lütfen?

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
İlk önce oyuna girer girmez ortada yuvarlak şey çıkması lazım eğer çıkmıyorsa oyunu kenarsız modda çalıştırın. Arkaplanda virüs programı ve defender açık ise kapatın. Vanguard sistemi de açık ise onuda kapatmayı unutmayın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Windows Tam zamanlı korumayı kapatarak başlayabilirsin çalıştırdığın zaman bir şey tetikliyor ve aktif olabiliyor olabilir. bu durumda hileyi otomatik olarak siliyordur bu yüzden ekran gelmiyordur daha önce başıma gelmişti vanguard sistemi açık olduğu için antivirus programını otomatik çalıştırıyordu onuda kapatınca düzelmişti deneyebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Windows Tam zamanlı korumayı kapatarak başlayabilirsin çalıştırdığın zaman bir şey tetikliyor ve aktif olabiliyor olabilir. bu durumda hileyi otomatik olarak siliyordur bu yüzden ekran gelmiyordur daha önce başıma gelmişti vanguard sistemi açık olduğu için antivirus programını otomatik çalıştırıyordu onuda kapatınca düzelmişti deneyebilirsin
yok hiç bişey açık deil usta dedigim gibi 2 gün onceye kadar giriyordum hiç bir degişiklik yapmadım bşy de yüklemedim vanguard fln yok yani
Post automatically merged:

İlk önce oyuna girer girmez ortada yuvarlak şey çıkması lazım eğer çıkmıyorsa oyunu kenarsız modda çalıştırın. Arkaplanda virüs programı ve defender açık ise kapatın. Vanguard sistemi de açık ise onuda kapatmayı unutmayın
aynen yuvarlak fov ayarı cıkıyordu oda cıkmıyor kenarsız modda calıstıyorum zaten vanguard da yok virüs programlarıda kapalı tşk ederim

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
oyunu onar diyip çalıştırdan temp ve %temp% dosyalarını full sildim pc yi yeniden başlat yaptım düzeldi

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...