123
Uzman Üye
Arkadaşlar Merhaba, 2 3 Gün Önce Bir Konu Açmıştım, Sebebi Pubg lite Hilesinde Aldığım Hataydı, bazı kişiler bu hatadan bende alıyorum demişti, ben kendi çözümümü yaptım, sizede elimden geldiğince yardımcı olucam, şimdi öncelikle söylemek isterim ki bu kayıt girdilerini ben hazırlamadım, öncelikle hatayı söyleyeyim
Evet hata bu, bunu düzeltmek için , antivirüs programlarınızı kapatmanız gerek, bunları görev çubuğunda görebilirsiniz, sağ alt kısımda
böyle bir simge olması gerek, buna tıklayarak, oradan antivirüs programlarına sağ tıklayarak, devre dışı bırak veya çıkış, kapat seçeneklerinden halledebilirsiniz,olmazsa youtubeye antivirüs programınızın nasıl kapatılacağını bulabilirsiniz, bunları kapattıktan sonra bu linkten
indirdiğiniz rar dosyasının içinde 2 tane dosya çıkacaktır bunları masaüstüne atın, sonra içini açın, windows defender kapatma ve açma olarak 2 tane seçenek olacaktır, kapatma olana tıklayın ve açın, gelen ekranlara tamam deyin, ve aynı işlemi diğer dosyanın içindeki kapatma dosyasınada uygulayın, sonra hileyi çalıştırın ,hile açılacaktır, sorununuz olursa yazabilirsiniz, elimden geldiğince cevap veririm, iyi günler
Evet hata bu, bunu düzeltmek için , antivirüs programlarınızı kapatmanız gerek, bunları görev çubuğunda görebilirsiniz, sağ alt kısımda
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
indirdiğiniz rar dosyasının içinde 2 tane dosya çıkacaktır bunları masaüstüne atın, sonra içini açın, windows defender kapatma ve açma olarak 2 tane seçenek olacaktır, kapatma olana tıklayın ve açın, gelen ekranlara tamam deyin, ve aynı işlemi diğer dosyanın içindeki kapatma dosyasınada uygulayın, sonra hileyi çalıştırın ,hile açılacaktır, sorununuz olursa yazabilirsiniz, elimden geldiğince cevap veririm, iyi günler