Çözüldü PUBG Lite hilesi inject edilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hileyi UI'den yükle diyorum o Memory hackers yazan yer geliyor ama hile inject edilmiyor ve açılmıyor hile (yorum kasmaya çalışmayın raporluyorum )

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yönetici olarak çalışmayı unutuyorsundur. Küçük bir islem olunca herkes unutuyor

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
defender açıksa kapat dostum ve güvenlik duvarını + yönetici olarak başlat + uyumlulugu vista seç olursa ne mutlu

Çözüm

STU

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aynen öyle. Ben bi araştırıp geleyim. Bulursam bir şey yiine yazarım. Kolay gelsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bende error c1 unlocker fail veriyor arakdaşta hiç bi tepki vermiyor...
kanka ad blocker veya anti virüs açık mı onlar açık değilse visual c++ programlarını yüklemeye çalış ekran kartını falan güncelleyebilirsin netframework bu dediiğim hepsini yapar mısın bi ondan sonra tekrar beni bilgi verirsin dostum

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kanka ad blocker veya anti virüs açık mı onlar açık değilse visual c++ programlarını yüklemeye çalış ekran kartını falan güncelleyebilirsin netframework bu dediiğim hepsini yapar mısın bi ondan sonra tekrar beni bilgi verirsin dostum
adblocker antivirüs defender kapalı kankam c++ son sürüm kuruyorum şuan bide öyle denicem
Post automatically merged:

Malesef c++ da işe yaramadı ...ufak tefek ayrıntıları yönetici olarak çalıştırmak falan hiç birini gözden kaçırmadım...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...