Çözüldü PUBG Lite hilesi işlem bekleniyorda kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Not : BOŞ YORUM YAPANLARI RAPORLAYACAĞIM !
Öncelikle Selamun aleyküm. Ben bu hileyi önceden sorunsuz bir şekilde kullanmaktaydım fakat birkaç güne kadar hile açılmamaya başladı sorunumu ssler ile anlatmaya çalışacağım.

Launcheri Defalarca silip baştan yükledim çalışmadı hesaptan çıkış yapıp tekrar girdim yine aynı durum son çare siz güzel forum kullanıcılardan yardım almak oldu.
ss1.png

Aldığım hata bu eğer bilgisi olan varsa yardım ederse çok mutlu olurum iyi akşamlar.

Çözüm
chrome ayarlarında oynama oldumu veya, adblock tarzı birşey kullandın mı? diğer hilelerde benzer sorunu yaşıyor musun? tarayıcı çerezlerini temizleyip tekrar dene
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
discord sunucusundan yardım istiyebilirsin çözüm bulurlar diye düşünüyorum bütüb anti virus programları nı kapa add block varsada kapa olur diye düşünüyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sByte Pubg Lite hilesini kullanabilmek için "Seçkin Üye" olmalısınız. Seçkin Üye olabilmek içinde 300 mesaja sahip olmalısınız

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hayır herkes yazıyor kardesım adam zaten seckın uye onceden kullandıgına gore adblocker kapatıyordur zaten . bılen bılmeyen herkez yorum olsun dıye yazıyor. seckın arkadaslar ıcın gunluk 1 kez reklamlara tıklayıp foruma destek olmak antivirusu kapatmak yetıyor zaten .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...