Çözüldü PUBG Lite hilesi işlem bekleniyorda kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Herkese selam iyi forumlar dilerim... Benim sorunum leoderi açıyorum siteye girip yukleme yaparken işlem bekleniyor deyip takılıp kalıyor bunun nedeni nedir kullanamıyorum acil yardım ederseniz sevinrim!

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam add blok olabilir yada antivürüs yada defender komple kapa tekrar sil baştan indir yükle programı

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
herkese selam iyi forumlar dilerim... Benim sorunum leoderi açıyorum siteye girip yukleme yaparken işlem bekleniyor deyip takılıp kalıyor bunun nedeni nedir kullanamıyorum acil yardım ederseniz sevinrim!!1
Ag istatiklerinden dfendırı kapat pc yı kapat tekrar ac pc tekrar defndırı kapat çalıştır

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
herkese selam iyi forumlar dilerim... Benim sorunum leoderi açıyorum siteye girip yukleme yaparken işlem bekleniyor deyip takılıp kalıyor bunun nedeni nedir kullanamıyorum acil yardım ederseniz sevinrim!!1
kardesım kesınlıkle ag koruyucusundan kaynaklı olabılır bu antı vırus uygulamalarından dolayı yuksek ıhtımalle

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bütün antivirrüs programlarının kapalı olduğundan emin misin birkere benimde başıma gelmişti virüs programını kapatınca düzeldi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ADBlock kesinlikle kapalı olmalı bir seferlik değil komple memoryhackers adı altında ki sitelere kapat ve öyle dene

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Çözmene sevindim dostum eğer bi sıkıntınız olursa önce dc adresimize bekleriz sıkıntınızı beraber çözelim iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...