300 yorum yapman lazım kardeşim seçkin üye olman gerekPubg lite hilesi alamıyorum nasıl alacam
Teşekkürler300 yorum yapman lazım kardeşim seçkin üye olman gerek
300 yorum olduğunu nerden anlayacağım ?300 comment to asses fourm then u asses
300 yorum olduğunu nerden anlayacağım ?300 comment to asses fourm then u asses
Profil kısmında görebilirsin mesajlar yazıyor.300 yorum olduğunu nerden anlayacağım ?
dostum ilk önce onaylı üye olacaksın 50 yorum ile mevcut daha sonra spam olmayan yorumlarınla siteden senin gibi yardım isteyen dostlara bilgin dahilinde yorum yapmaya devam ederek 300 yorumu geçeceksin ve seçkin üye olacan o zaman site sana programı kullanmana izin verecek zatan 300 mesajı yazana kadar anlarsın işin aslınıPubg lite hilesi alamıyorum nasıl alacam
seçkin üye olmadan hileyi kullanamıyorsunPubg lite hilesi alamıyorum nasıl alacam
50 yorum olduktan sonra başvuru falan yapıyomuyum yoksa direk sitenin kendisimi veriyor onaylı üyeliği ?dostum ilk önce onaylı üye olacaksın 50 yorum ile mevcut daha sonra spam olmayan yorumlarınla siteden senin gibi yardım isteyen dostlara bilgin dahilinde yorum yapmaya devam ederek 300 yorumu geçeceksin ve seçkin üye olacan o zaman site sana programı kullanmana izin verecek zatan 300 mesajı yazana kadar anlarsın işin aslını
dostum işiniz biraz zaman alır sabırlı olun ve krallara uyun yeterli saygılarseçkin üye olmadan hileyi kullanamıyorsun