PUBG Lite hilesi nasıl injectleniyor birileri anlatabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Pubg lite hilesinin adım adım anlatabilir misiniz

kalemler yazmak için değil anlatmak için yazarlar
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yapman gereken su Hackcenter'a gir pubg lite bul uzerine tikla.. sonra oyunu ac lobide dur.. sitenin verdigi program varya onu admin olarak calistir.. guncellemesini ve wait action yazmasini bekle... wait action geldiginde siteye gel hileyi yukle ve komut penceresine bak onaylama gereke bilir mesala sitede 30 saniye gezinin.. bekle sonda bi reklama tiklaman gerekecek onuda yaptikdan sonra komut pencersinde .dll dosyalari inject olunacak..
onayli uye olmak icin bekliyorum .. detayli video yapicam yakinda

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bak şimdi kullanıcı adı ve şifreyle giriş yaptın ya. sonra başlat seçeneğine basmadan şu xfp project porgramını çalıştır. sonra memoryhackers sitesine gidip pubg lite hilesine git.
orda yükle butonuna basınca program çalışcak

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
XFProject açıp onayı yaptıktan sonra zaten işlem yapmak için beklediğini belirtecek orada. O esnada oyunun hilesini seçip yükle seçeneği ile işlemi başlatın. A-B record işlemi çıkar karşınıza ve yeni bir Cmd penceresine geçer zaten. Daha sonra oyunun Launcheri için zaten girip aktif etmenizi bekleyecektir. O an Launcher açık ise "Başlat" diyip giriyorsunuz oyuna ve aktif oluyor. Ki değil ise bile o şekilde açıp giriyorsunuz. Ayriyeten oyunda menüyü açmak için "Home" tuşunu kullanmalısınız. Hilede herhangi bir hata veya sorun yaşamanız durumunda "Hile teknik yardım" kategorisinde konu açabilirsiniz.

https://memoryhackers.org/forums/hile-teknik-yardim.54/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...