PUBG Lite hilesi ne zaman güncellenir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim aylar oldu aylar. Sizin loaderinizi agustostan itibaren bekliyoruz. DC adresini verin bunların konuya cevap atacak bir yetkili yok ya PUBG Lite ESP aim gelmesini beklioz aylardır 10 larca koonu açtım 1 tane yetkili adam gibi bir şey demedi be. Gelmicekse beklemeyelim kardeşim. Yazık.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Olay basit adamlar senin istediğin gibi hareket etmiyor onlarında bir düzeni var hile yapmak bu kadar basit değil bekleyiniz lütfen

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Size hiç bir zaman gelicek veya gelmicek denmiyor sadece beklemeniz gerekiyor evet aylardır beklemiş olabilirsin güncelleniyor yazıyorsa güncelleniyordur bunun belli bir zamanı yok kimsenin sana hesap vermeside gerekmiyor farkındaysan tek bir oyuna yönelik çalışma yapmıyoruz birden fazla oyuna çalışma yapıyoruz beklemekten başka çaren yok

Gafa Leyyla
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kardeşim sen iyimisin..??? Pubg Lite çok güvenli alakasız oyunlarda kullanılan hileleri bile algılayıp ban atıyor kaldı ki Lite ye girip 3. parti yazılım çalıştırmak mümkün değil.. Bizim adminler işinin erbabı ona eyvallah ama Pubg Lite için bu forumdan herhangi bir aim esp gibi hile çıkacağını sanmıyorum.. çıkanlar da ban attıracaktır zira Anti-Cheat sistemi çok sağlam sen oyuna girince anti-cheat pc nin sistemine dalıyor didik didik tarıyor pubg lite ile alakası olmasa dahi herhangi bir hile kalıntısı bulunca oyundan atıyor banlıyor.. Aslında çok iyi birşey ben şahsen keyif alarak oynuyorum.. hile çok ta güzel birşey değil.. mobil de hileler aldı başını gidiyor telefondan da oynayamıyorum o yüzden mobil de hile kullanıyorum.. bence pubg lite ye karışmasınlar böyle daha iyi oyun.. hile hile nereye kadar bir yerden sonra insan sıkılıyor..

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
BAKIYORUMDA HİLE SENİN RUHUNA KADAR İŞLEMİŞ :d AZ HİLESİZ OYNA ZEVK ALMAYA ÇALIŞ BELKİ AİM FALAN ÖĞRENİRSİN ÖĞRENENE KADAR HİLE GELİR ZATEN X:d
Burda siteyemi hakaret ettin adamımı övdün bilemedim ÖĞRENİRSİN ÖĞRENENE KADAR HİLE GELİR ZATEN derken adam geçmi öğrenir yoksa hile erkenmi gelir :D

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim sen iyimisin..??? Pubg Lite çok güvenli alakasız oyunlarda kullanılan hileleri bile algılayıp ban atıyor kaldı ki Lite ye girip 3. parti yazılım çalıştırmak mümkün değil.. Bizim adminler işinin erbabı ona eyvallah ama Pubg Lite için bu forumdan herhangi bir aim esp gibi hile çıkacağını sanmıyorum.. çıkanlar da ban attıracaktır zira Anti-Cheat sistemi çok sağlam sen oyuna girince anti-cheat pc nin sistemine dalıyor didik didik tarıyor pubg lite ile alakası olmasa dahi herhangi bir hile kalıntısı bulunca oyundan atıyor banlıyor.. Aslında çok iyi birşey ben şahsen keyif alarak oynuyorum.. hile çok ta güzel birşey değil.. mobil de hileler aldı başını gidiyor telefondan da oynayamıyorum o yüzden mobil de hile kullanıyorum.. bence pubg lite ye karışmasınlar böyle daha iyi oyun.. hile hile nereye kadar bir yerden sonra insan sıkılıyor..
Yalnız pugb litede hile yok hiç bir şekilde diyorsun.Yanlış söylüyosun bil istedim hileleri mevcut evet ban atıyor ama aktif hileler var bunu bil yani

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Beklemek istemiyorsan ücretli hile al kardeşim kim seni tutuyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...