PUBG Lite Hilesi (Soru-Cevap)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamlar dostlar , umarim herkes iyidir.

Size bir sorum olacak, pubg lite hilesini kullanıyorum fakat kısa süre içerisinde banlanıyorum ( yaklaşık olarak 15-20 seviye arası olunca). Sizin kullandıgınız ayarlar nedir ve nasil kullanmalıyım hileyi ki banlanmayim( banlanmak sorun degil de , en azindan ne kadar uzun süre kullanirsam ayni hesabı o kadar iyi anlamında). Benim hile ayarlarından bahsetmem gerekirse, default ayarlar yani ilk kendi ayarlarını kullanıyorum. Abartı özellikleri açmıyorum ; mesela hızlı koşma veya araba uçurma vs. vs. boyle sacma sekilde de kullanmıyorum. Sizlerin kullanma şekliniz ve ayarlarınız nedir ve kaç seviye(ortalama olarak) olana kadar banlanmıyorsunuz.

Teşekkürler...

ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Neler açıyorsunda ban yiyosun wallhack dışında hiç birşey kullanmadan uzun süre ban yemedim halada oynuyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum ben kullandım 2-3 ay aralıksız ban yemedim arkadaşımla oynarken hileyi baya abarttıgım için yedim birkere söyleyim sanhok oynama aynı zamanda vikendi çünkü haritalar küçük oldugu için ve esp oldugu için adamları görüyorsun ve öldürüyorsun fazla kill alırsan art arda ban yeme olasılıgın yükseliyor eger kendine güveniyorsan ben az kill alırım falan diye sen bilirsin ayar olarak söylemek gerekirse aim hack kullanma hit instaly aç yani sekmeme bilegin ile sprey at kullancam diyorsan fov kısmını 103 e çek item görme ayarlarını kendine göre ayarlarsın başka bi ayar açmanı önermiyorum.İyi forumlar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
wallhack aç aimbotu kıs veya hiç açma :) öyle takıl

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
legit şekilde oynamaya özen göster mesela yukarda seni izleyen kullanıcılar oluyor onlar seni izlediğinde 1 yazar bu izlenen kişi kadar değişir 1 veya 2 kişi izlediğinde aşırı şekilde legit oynamalısın kesinlikle aimbot kullanma derim ban yemek istemiyorsan ben 1 yıl aimbotlu wallı şekilde legit oynayarak ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aimbot açma sadece wallhack ile oyna ban yemessin , tabii birde legit oynaman gerek

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Wallhack aç ama aim kullanma uzun süre oynarsın
Post automatically merged:

ha bu arada illa aim kullanıcam diyorsan çok kısıkta oyna

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
pubg litede max dayanma sürem 1 gün oldu ben de artık zevkini çıkarıyorum fovu 400 yapıyorum smooth 5de xd

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
muhtemelen report yiyorsun seni izleyenler olduğu zaman hileyi belli etmemeye dikkat et o şekilde yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ret use fly car hack and jump high hack and stay save in use

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
çok belli etmessen ban yemezsin ben bayadır kullanıyorum hiç yemedim.

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yaklaşık 5 6 aylık hesabım var,bir kere bile ban yemedi. ornjinal ayalarında oynuyorum. fov'u kapatıyorum. shit aim head ctrl aim kilitleme aim kilitleme noktası head olarak işaretli. sen nası ban yiyosun anlamadım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kaçmak için çok abartılı uçmayı sürmemeye çalışın

►ö乙Ꮆü尺ㄥüҜ◄
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
reis wallhack aç abartma yerini bilsen yeter

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Esp kullan sadece ve fazla belli etme mesela öldürdüğün adam seni izliyorsa hile yokmuş gibi davranmaya çalış ve kesinlikle aimbot kullanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...