Uzman Üye
Merhaba arkadaslar pubg lite hilesinin 300 mesaj olması hakkındaki düsünceleriniz nelerdir bence fazla 150 yeterli bence.
hayıııııııırrrrrrrrrrr çok fazlaMerhaba arkadaslar pubg lite hilesinin 300 mesaj olması hakkındaki düsünceleriniz nelerdir bence fazla 150 yeterli bence
50 de az knk o zaman cabuk fixlenirhayıııııııırrrrrrrrrrr çok fazla
50 iyi
knk 150 de iyi degilmi ama yeterli benceçok fazla kullanılmasını engellemek içinmiş fix yemesin diye haklı buluyorum ama bir o kadar da oynamak istiyorum o ile sinir bozucu bir durum.
reis 50 de az ama 300 banada cok geliyorbence 50 olması yeter ya cok zorr 300 msj
olabilir50 de az knk o zaman cabuk fixlenir
yapcak bir şey yokhayıııııııırrrrrrrrrrr çok fazla
50 iyi
Merhaba arkadaslar pubg lite hilesinin 300 mesaj olması hakkındaki düsünceleriniz nelerdir bence fazla 150 yeterli bence
bende her gün aktif olamıyorumki 4 senedir bu sitede "ÜYE" yim pubg lite hilesi lazım oldu 50 yorum bile yok diye kullanamıyorumreis 50 de az ama 300 banada cok geliyor
çok doğru ama Hileyi kullanmamızı ve aktifliği böyle sağlıyorlarsanırım cok sacma bir durum, yani görüyorum ki insanlar sevmedikleri konularda bile konusmaya calısıyorlar bu duruma sokmamaları gerekiyordu bizleri. güzel tartışabileceğimiz bir ortam da oluşmuyor bu sebeple illa 1 hafta falan takılmak zorunda kalıyoruz. ama şöyle güzel konular dönse bir gece de sohbet etsek bu durum sorun olmaz ama öyle bir platform olmaktan uzaklaştırıyor gerekli gereksiz herkesin yazdıgı şeyler var ne yapacagımızı şaştık
aga bosa atarlanma sadece benim fikrim bu ne fikirlerimi paylasmıyımmıHadi ya senin düşüncene gore mi hareket edecek bu site herkez emek veriyor 300, mesaji geciyor adamlar sana günlüğü 40 tl olan hileleri free veriyor sen 150 olsun bence diyorsun yazık