PUBG Lite hilesi yorum sınırı hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar pubg lite hilesinin 300 mesaj olması hakkındaki düsünceleriniz nelerdir bence fazla 150 yeterli bence.

Hack Collector
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yeah bro i am also waiting to be a premium member to use pubg lite hacks.

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
çok fazla kullanılmasını engellemek içinmiş fix yemesin diye haklı buluyorum ama bir o kadar da oynamak istiyorum o ile sinir bozucu bir durum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
300 yorum gayet iyi arkadaşlar sonra hilenin anlamı kalmıyor herkez araba ile uçarken izlersiniz sonra

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sistem bir yönden faydalı bir yönden de üzücü bu siteye üç yıldır kayıtlıyım mesajım hiç yoktu :D

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ne kadar fazla o kadar iyi. Bak ben şuan kullanamıyorum ama kullanamadığım için mutluyum eğer herkes kullanabiliyor olsaydı bende kullanırdım ve herkes kullandığı için bu sefer herkes ban yerdi :D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
hilenin çabuk fix olmaması için böyle birşey yaptılar eskiden 500 dü zaten 300 e indirdiler değerini bil emek olmadan yemek olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
50 yorum yapınca değil mi yahu bu 300 yorum ne arkadaşş

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
sanırım cok sacma bir durum, yani görüyorum ki insanlar sevmedikleri konularda bile konusmaya calısıyorlar bu duruma sokmamaları gerekiyordu bizleri. güzel tartışabileceğimiz bir ortam da oluşmuyor bu sebeple illa 1 hafta falan takılmak zorunda kalıyoruz. ama şöyle güzel konular dönse bir gece de sohbet etsek bu durum sorun olmaz ama öyle bir platform olmaktan uzaklaştırıyor gerekli gereksiz herkesin yazdıgı şeyler var ne yapacagımızı şaştık

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar pubg lite hilesinin 300 mesaj olması hakkındaki düsünceleriniz nelerdir bence fazla 150 yeterli bence

Hadi ya senin düşüncene gore mi hareket edecek bu site herkez emek veriyor 300, mesaji geciyor adamlar sana günlüğü 40 tl olan hileleri free veriyor sen 150 olsun bence diyorsun yazık

Donator
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
reis 50 de az ama 300 banada cok geliyor
bende her gün aktif olamıyorumki 4 senedir bu sitede "ÜYE" yim pubg lite hilesi lazım oldu 50 yorum bile yok diye kullanamıyorum
Post automatically merged:

sanırım cok sacma bir durum, yani görüyorum ki insanlar sevmedikleri konularda bile konusmaya calısıyorlar bu duruma sokmamaları gerekiyordu bizleri. güzel tartışabileceğimiz bir ortam da oluşmuyor bu sebeple illa 1 hafta falan takılmak zorunda kalıyoruz. ama şöyle güzel konular dönse bir gece de sohbet etsek bu durum sorun olmaz ama öyle bir platform olmaktan uzaklaştırıyor gerekli gereksiz herkesin yazdıgı şeyler var ne yapacagımızı şaştık
çok doğru ama Hileyi kullanmamızı ve aktifliği böyle sağlıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...