Uzman Üye
300 message is too muchMerhaba arkadaslar pubg lite hilesinin 300 mesaj olması hakkındaki düsünceleriniz nelerdir bence fazla 150 yeterli bence
300 message is too muchMerhaba arkadaslar pubg lite hilesinin 300 mesaj olması hakkındaki düsünceleriniz nelerdir bence fazla 150 yeterli bence
Mesaj kasmak icin yapıyorsan boşuna yapiyorsun spam yemekteb başka eline bisey gecmezaga bosa atarlanma sadece benim fikrim bu ne fikirlerimi paylasmıyımmı
knk onu biliyomda sadece fikriim bu bnim 300 fazla oldugunu düsünüyorumbende her gün aktif olamıyorumki 4 senedir bu sitede "ÜYE" yim pubg lite hilesi lazım oldu 50 yorum bile yok diye kullanamıyorum
Post automatically merged:
çok doğru ama Hileyi kullanmamızı ve aktifliği böyle sağlıyorlar
spam yapmak icin yapmıyorum atarlanıyorsun bana durduk yere ben burda fiktimi paylasıyorum sen ne anlarsın herkesin zamanı senin gibi bol olmaya bilir bunu unutmaMesaj kasmak icin yapıyorsan boşuna yapiyorsun spam yemekteb başka eline bisey gecmez
Burda atar yok dostum zamanim yok deme gece gündüz calsiiyor deglsin heralde bizde clasiyoruz ama yaptik hatta 400 mesaji geçtikspam yapmak icin yapmıyorum atarlanıyorsun bana durduk yere ben burda fiktimi paylasıyorum sen ne anlarsın herkesin zamanı senin gibi bol olmaya bilir bunu unutma
Ya knk bencede fazla ama böyle tutulur hileler için bunun yapılması gerek bence. (fakat 100 yoruma düşürseler keşke)Merhaba arkadaslar pubg lite hilesinin 300 mesaj olması hakkındaki düsünceleriniz nelerdir bence fazla 150 yeterli bence
tmm aga bir hatam olduysa kusura bakma özür dilerim ben sadece fikrimi paylastım 300 ün cok oldugunu düsündügüm icinBurda atar yok dostum zamanim yok deme gece gündüz calsiiyor deglsin heralde bizde clasiyoruz ama yaptik hatta 400 mesaji geçtik