Çözüldü PUBG Lite hilesinde crash yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, hileyi nasıl çalıştırdığımı anlatayım ilk.

Oyunun loaderını açıp (hesaba giriş yapınca gelen başlat yazan yer) Xfproject'i açıyorum. Açtıktan sonra mh UI'dan PUBG Lite'yi yükle diyorum. Yüklüyor launch the Game diyor. Oyunu başlata tıklayıp xfprojecti kapatıyorum direk. Sonra tam açılacakken hiçbir error kodu vermeyip direk Loader'a geri dönüyorum. Bilgisi olan varsa yardım lütfen.

Edit: Arkadaşlar çözümü bir arkadaş söyledi. Oyunu normal açıp ayarlardan tam ekran yerine kenarlıksız yapınca benim sorun çözüldü. Buradan da duyurayım. :)

Son düzenleme:
PROFESSİONAL FİFA PLAYER
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hıleye güncelleme gelmesi gerekebilir herhangi bir kod vermıyorsa genelde böyle olur fixlenmiş olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
@PlateX ' in dediği yöntem olmazsa oyunu pencerede başlat sonra oyundan çık Loaderi aç inject et inject penceresi gelince 2 - 3 saniye sonra oyuna giriş yaparsan hiçbir sıkıntı olmaz . Oyuna girince tam ekran yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar çözümü bir arkadaş söyledi. Oyunu normal açıp ayarlardan tam ekran yerine kenarlıksız yapınca benim sorun çözüldü. Buradan da duyurayım. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum aynı hileyi kullanıyorum visual c ile felan alakası yok yorum kasmak için saçmalıyolar,aynı sorun bende de var 5 6 kere dene ilkte yapmıyor ama 6. 7.de oluyor.

NighT King Hacker
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
i am also facing same problem. getting crash for using hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...