- Yasaklandı
piyasada ücretli hilemi var hepsi dolandırıcılıkBedavaya kullandığınız bir hileyi şikayet etmek yerine, elinizdekiyle yetinmeyi öğrenmelisiniz.
Fly car özelliği çok mu önemli sizin için ?piyasada ücretli hilemi var hepsi dolandırıcılık
report etmiyorlar ki adam kda yı 25 yaptı 1 aydan fazladır ban yemiyorFly car özelliği çok mu önemli sizin için ?
illa ki karşıdaki oyuncuya kendinizi rapor ettirmek istiyorsanız.
dediğiniz gibi başka forumlardaki hileleri kullanın.
Esp + Aimbot sizin için yeterli değil ise direkt oyunun kurucularına ulaşıp kendinize özel Magic Bullet yaptırmanızı tavsiye ediyorum.report etmiyorlar ki adam kda yı 25 yaptı 1 aydan fazladır ban yemiyor
ban yememesinin sebebi report etmemeleri değil pubg nin sorunureport etmiyorlar ki adam kda yı 25 yaptı 1 aydan fazladır ban yemiyor
haha oyunun kurucusuna onu desem adam direkt ne diyosun sen derEsp + Aimbot sizin için yeterli değil ise direkt oyunun kurucularına ulaşıp kendinize özel Magic Bullet yaptırmanızı tavsiye ediyorum.
Bunu ciddiye aldğına göre büyümeni tavsiye ediyorumhaha oyunun kurucusuna onu desem adam direkt ne diyosun sen der
olm zaten ciddiye almadım üzerine dalga geçtim hala büymemi tavsiye ediyıonBunu ciddiye aldğına göre büyümeni tavsiye ediyorum