27 Nis 2020 #1 mteksin M Seçkin Üye Katılım 25 Mar 2019 Mesajlar 354 Tepki puanı 21 Ödüller 3 Yaş 36 7 HİZMET YILI Arkadaşlar hileyi 2 gündür kullanıyorum sadece ESP açıyorum. Siz hangi ayarda oynuyorsunuz? Aim ve magic var mı hileye tam hakim değilim de.
Arkadaşlar hileyi 2 gündür kullanıyorum sadece ESP açıyorum. Siz hangi ayarda oynuyorsunuz? Aim ve magic var mı hileye tam hakim değilim de.
Çözüm F F Filozof 27 Nis 2020 Aim bot ve Esp diğer ayarlara dokunmayın özellikle misc kısmına süpernorecoil vs. ban yersiniz.
27 Nis 2020 #41 valtryek V Seçkin Üye Katılım 10 Eki 2018 Mesajlar 346 Çözümler 2 Tepki puanı 21 Ödüller 5 Yaş 34 7 HİZMET YILI Dragon Hack' Alıntı: vayy kral devam o zaman Genişletmek için tıklayın ... aynen devam kardeşim eskiden akıllı uslu oynuyoduk bi baktımki millet hileyle çatır çatır bizi indiriyo o zaman hile açalım dedik Oyla 0 Olumsuz oyla
Dragon Hack' Alıntı: vayy kral devam o zaman Genişletmek için tıklayın ... aynen devam kardeşim eskiden akıllı uslu oynuyoduk bi baktımki millet hileyle çatır çatır bizi indiriyo o zaman hile açalım dedik