Onaylı Üye
PUBG Lite hilesini indiremiyorum, nasıl yapacağım?
Aktif bi şekilde post atman lazım bol bol yapyığın yorum sayına göre izinler açılıyor.ustad bu sıteden ındırme yapamadım ? uyelık ytersız sanırım ama uyelık nasıl yeterlı hale gelecek yenıyım yardım edebılır mısınız
300 mesaj olunca otomatık acılıyor mu? suan yazdıgım cevaplarda sayıya eklenıyor muAktif bi şekilde post atman lazım bol bol yapyığın yorum sayına göre izinler açılıyor.
Evet ekleniyor progil remine tıklayarak ya da ssağ üstten profiline giderek takip edebilirsinmobıle kullanmıyorum. lıte hıle sıne bakayım dedım
Post automatically merged:
300 mesaj olunca otomatık acılıyor mu? suan yazdıgım cevaplarda sayıya eklenıyor mu
onaylı uye olunca tamamdır dıyon yanı ok sagolasınEvet ekleniyor progil remine tıklayarak ya da ssağ üstten profiline giderek takip edebilirsin
nasıl yanı bende lıte hılesı ıcın ındırme olmadıbende direk indirme oluyor sadece rank yetmiyor onuda yağmaya çalışıyorum![]()
işte diyorumya rank lazım 50 post at olursatılık ılanlar ıcın yer var mı bu sıtede pekı? bende sıfır anakart vardı satmak ıstıyordum
Post automatically merged:
nasıl yanı bende lıte hılesı ıcın ındırme olmadı
satılık ılan acabılıyor muyuz sıtede300 olmayı çok istiyom ya