Çözüldü Pubg Lite Hileyi Çalıştıramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg lite ı açıyorum önce sonra memoryuı yi ardındanda tarayıcıyı üzerinden hileyi yüklüyorum (Fetching data please wait ardındanda hile yüklendi diyor ) bir yanlışlıkmı var bu sırada hile lobiye yüklenmiyor

Çözüm
Faceit vanguard vb yazılımları devre dışı bırak steam açıksa kapat. Windows defender ve diğer antivirüslerin çalışmadığından emin ol. Driver boost programları ile bütün sürücülerini tamamen kur Direct x - vcredist gibi sonra pcni yeniden başlatıp pubg lite girip loaderi yönetici olarak çalıştırıp tekrrar injectlemeyi dene ve bunu antreman modunda yap. %temp% Kısayolundaki pubg lite anticheat loglarınıda temizleyebilirsin. Sorunun devam ederse bu konuya göz atabilirsin; https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
İlk önce loaderi ac sonra oyunu ac bu da olmazsa loaderi sil tekrar yukle ise yarariyabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
anti virus programlarının kapalı olduguna emınmısısn olmassa yenıdenb aşlat pcyı duzelmesı gerek bendede vardı

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Faceit vanguard vb yazılımları devre dışı bırak steam açıksa kapat. Windows defender ve diğer antivirüslerin çalışmadığından emin ol. Driver boost programları ile bütün sürücülerini tamamen kur Direct x - vcredist gibi sonra pcni yeniden başlatıp pubg lite girip loaderi yönetici olarak çalıştırıp tekrrar injectlemeyi dene ve bunu antreman modunda yap. %temp% Kısayolundaki pubg lite anticheat loglarınıda temizleyebilirsin. Sorunun devam ederse bu konuya göz atabilirsin; https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...