Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C̶a̶r̶p̶e̶ ̶D̶i̶e̶m̶
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce pubg liteda donanım kimliği banı yani hwıd ban yemiştim bütün forumlarda gezdim her yerde çözüm aramama rağmen bir sonuca ulaşamadım her türlü hwıd changerı değiştirmeme rağmen ban kalkmadı ne kadar uğraşsamda bir fayda etmedi uzun çabalarımın sonucu pubg lite supportuyla görüşebildim ve sonucunda bana bu mesajı yolladılar ;

"
"----------" adlı hesabın kontrol edildi ve maalesef bir ihlal tespit edildi. Bu nedenle hesabın banlanmış bulunmaktadır.

"Hack/Hile" programları kullanmasanız bile, bazı program ve eylemlerin oyuncu sözleşmesine aykırı olduğunu ve süresiz olarak engelleme ile karşılaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

- Oyun servislerini atlatan programlar
- Oyunda herhangi bir değişikliğe neden olabilecek (Hile amacı taşımasa dahi) program kullanımı
- Oyun bilgi ve servislerini elde edeceğiniz programların kullanımı
- PUBG harici oyunlar için hile, makro vs kullanımı

Güvenlik nedeniyle alınan ban kararıyla ilgili olarak detaylı bilgi sağlayabilmemiz mümkün olmamaktadır.
Ayrıca, banlanan hesapları yeniden açabilmemiz bu nedenle mümkün olmamaktadır.

Lütfen oyuncu sözleşmesine titizlikle sadık kaldığımızı ve alınan kararları kaldırma şansımızın bulunmadığını aklınızda bulundurun.

Tüm oyuncularımız için hilesiz ve tarafsız bir oyun ortamı oluşturmak için çalışmaktayız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. "

diye bir mesaj attılar fakat çözümünüde bir sonraki konuşmalarda ;

"Format attıktan sonra yeni bir hesap ile oyuna giriş yapmayı deneyebilirsin."

yazdılar ilk önce pubg lite'ın tüm artık verileriyle kaldıracaksınız iobit unistalleri kullanabilirsiniz ondan sonra yedeklerinizi alın ve format atın formattan sonra driver booster yardımıyla driverlarınızı ve gerekli proğramları yükleyin sorununuz kalkcaktır.

Adsız.png

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
+ denenmiştir kendimden biliyorum daha önceden 2 kez ban yedim format ile cözüme ulaştım

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yapamayanlar ıcın format kaçınılmaz bir çözümdür formatın çözemedigi şey cok nadirdir :) ama format en sonki işiniz olsun

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
hwid changer ile formatsız çözüme ulaşabilirsiniz arkadaşlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hwıd sıfırlama yardımcı olabilir mi ?

✓ Prime Member
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
böyle bir ban sistemi mevcut muydu korktum şimdi ama format ile çözülüyor diyorsanız hileye devam

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Teşekkürler bilgi için.

Seçkin Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
daha önce yapmıştım aynısını çalışıyor arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...