türkiyeden bir giriş derken?Henüz Türkiye'den bir giriş sağlanamadığı için bunu söylemek erken olabilir. Ama mutlaka gelecektir
oyunun ülkede olması bişeyi değiştirmiyorki biz yine girebiliyoruz ben vpn ile bağlanıp sonra vpnyi kapatıyorum yinede pingsiz sıkıntısız oynuyorumgelir gelmesine ama daha oyun ülkede yok ayrıca pubg mobile daha iyi benim tercihim mobile tarafından olucaktır.
ping var oynuyamıyoruz yada vpn ile girmek istemiyorum falan mı dedim ben sadece tercihim pubg mobile üzerine olacaktır dedim. Doğru okuyup ona göre yorum yaparsan sevinirim.oyunun ülkede olması bişeyi değiştirmiyorki biz yine girebiliyoruz ben vpn ile bağlanıp sonra vpnyi kapatıyorum yinede pingsiz sıkıntısız oynuyorum
neden pubg mobile gibi b*ktan bir oyunu oynayayım ? pubg lite gibi oyun varken neden mobile anlatsana birazping var oynuyamıyoruz yada vpn ile girmek istemiyorum falan mı dedim ben sadece tercihim pubg mobile üzerine olacaktır dedim. Doğru okuyup ona göre yorum yaparsan sevinirim.
Adam açıklamış ping var diye. Mobile de yok. Oyun TR ye gelse bizde bir şeyler yapacağız bakalım bekliyoruz TR serverini Lite'ninneden pubg mobile gibi b*ktan bir oyunu oynayayım ? pubg lite gibi oyun varken neden mobile anlatsana biraz
türkiyeden bir giriş derken?