Pubg Lıte ıcın hıle gelıcekmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pubg Lıte ıcın hıle gelıcekmı

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Henüz Türkiye'den bir giriş sağlanamadığı için bunu söylemek erken olabilir. Ama mutlaka gelecektir

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Evet pubg lite icin bekliyoruz ama ne kadar bekleriz

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
gelir gelmesine ama daha oyun ülkede yok ayrıca pubg mobile daha iyi benim tercihim mobile tarafından olucaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gelir gelmesine ama daha oyun ülkede yok ayrıca pubg mobile daha iyi benim tercihim mobile tarafından olucaktır.
oyunun ülkede olması bişeyi değiştirmiyorki biz yine girebiliyoruz ben vpn ile bağlanıp sonra vpnyi kapatıyorum yinede pingsiz sıkıntısız oynuyorum

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
oyunun ülkede olması bişeyi değiştirmiyorki biz yine girebiliyoruz ben vpn ile bağlanıp sonra vpnyi kapatıyorum yinede pingsiz sıkıntısız oynuyorum
ping var oynuyamıyoruz yada vpn ile girmek istemiyorum falan mı dedim ben sadece tercihim pubg mobile üzerine olacaktır dedim. Doğru okuyup ona göre yorum yaparsan sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ping var oynuyamıyoruz yada vpn ile girmek istemiyorum falan mı dedim ben sadece tercihim pubg mobile üzerine olacaktır dedim. Doğru okuyup ona göre yorum yaparsan sevinirim.
neden pubg mobile gibi b*ktan bir oyunu oynayayım ? pubg lite gibi oyun varken neden mobile anlatsana biraz

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
neden pubg mobile gibi b*ktan bir oyunu oynayayım ? pubg lite gibi oyun varken neden mobile anlatsana biraz
Adam açıklamış ping var diye. Mobile de yok. Oyun TR ye gelse bizde bir şeyler yapacağız bakalım bekliyoruz TR serverini Lite'nin :D

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
türkiyeden bir giriş derken?

Vpn harici Global bir şekilde giremiyorsun Pubg Lite şu an. Bin bir uğraş yapacaksın ki oyunu oynaya bilesin ki bütün her şeyi yaptın diyelim, ping problemi varsayılan en büyük sorun. 15 Tane daha ülke şu an rahat bir şekilde giriş yapabiliyor. Türkiye tarihi de Mayıs içerisinde denilmişti en son duyumlarda. Elbet açıklama yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...