Pubg Lite için makro paylaşır mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Abi ben şöyle bir karar aldım, memory'ninki maşallah çok çok güzel fakat ne yaparsam yapayım, wallhack'i belli ediyorum abi, yapıcak bişey yok kapatılmıyorda, bildiğiniz illa o adama rush atmak veya bomba atmak zorunda kalıyorum, şöyle bir karar aldım, makro kullanmaya karar verdim (mouse makrosu değil bildiğiniz makro pubg lite için) eğer varsa, benimle de paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. mouse'min makroyu bırak, programı bile yok :D abi tek çare makro sekmeyi kontrol etmek için eğer varsa paylaşırsanız çok sevinirim ya, güzel bir şey olmasını bekliyorum. (Çok fazla araştırdım fakat hala sonuç yok, araştır diye yorum atmazsanız sevinirim.)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
memory hilesinde sekmeyi kontrol etmek için recoil ayarı var diye biliyorum zaten, yanlış mı hatırlıyorum acaba?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Microsoft faren varsa hepsine makro atanıyor diye biliyorum bi bak istersen işine yarayabilir(intellipoint )
Bu arada hile kullanırken 10 kil fazla almamaya çalış öbür türlü ban yiyebiliyosun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Makro kullanma tavsiyem sana ban riski var Pubg Litede çok kişi haksız yere banlanıyor emek veriyorsunuz bence açmayın Pubg Litede fakat açacaksan Auto Clicker gibi dandik şeyleri aç öbür şeyleri açınca ban riskin artabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bu arada belirtmeyi unuttum pubg lite'ı ne kadar legit oynamaya çalışsanda yazılımsal olarak pubg fark edebildiği için yinede banlayacaktır. Oyun dosyalarına sızmayan makrolar belki işe yarayabilir, bunda da en kullanışlı yazılım ahk olur. Tabi kodları sizin yazmanız veya pubg lite için yazılmış kodları bulmanız gerekir. Çalışmazsada dış etkenli yazılımlar makro için fayda etmiyor demektir. Logitech, bloody markalı mouse'unuz varsada kullanmayın çünkü onlar fark edildiği için banlatıyor

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
valla reis bana özelden yaz paylaşim bende süper bitane var

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bu arada belirtmeyi unuttum pubg lite'ı ne kadar legit oynamaya çalışsanda yazılımsal olarak pubg fark edebildiği için yinede banlayacaktır. Oyun dosyalarına sızmayan makrolar belki işe yarayabilir, bunda da en kullanışlı yazılım ahk olur. Tabi kodları sizin yazmanız veya pubg lite için yazılmış kodları bulmanız gerekir. Çalışmazsada dış etkenli yazılımlar makro için fayda etmiyor demektir. Logitech, bloody markalı mouse'unuz varsada kullanmayın çünkü onlar fark edildiği için banlatıyor
Aynen ya, buldum .ahk yazılımlı da, o da hiç etken etmiyor diyebilirim, bakalım...

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ben Hic PUBG lite makrosuna denk gelmedim Bilen Olsa Soylesin

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
microsfot faren varsa zaten var, izleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...