My Name İs Buruno
Seçkin Üye
AYNEN ÖYLEHerkese selam, ustalarımızdan pubg lite için sadece ESP tarzı birşey yapmalarını istesek yapamazlarmı acaba ? Kabus hackta esp sürekli açık kalıyor rakibin ismi kocaman gözüküyor bazen adamları görmeme engel oluyor ve ölüyorum. Gelecek güncellemede İsimlerin büyük olmasını degiştirebilsek yada kapatma seçenegi olsa veyahut kafalarının üzerinde ufak bir ok işareti olsa dahi güzel olur. Hatta sadece radar olsa tadından yenmez hile kullanırken sadece esp açıyorum o bile insana bir suçluluk duygusu yüklüyor kullanmamak en iyisi ama ufakta olsa kullanmak istiyorum . Siz ne düşünüyorsunuz böyle bir şey yapılsa daha güzel olmazmı ? uçmak hızlı koşmak yerine sadece esp kullanmk vicdanen daha rahat hissettiriyor bana.
bencede vıcdanın aktıf calısıyorsa hıle neden kullanır ınsan vıcdansız ısen bu konuya gırmeŞimdi konu hilemi yoksa vicdanmı?
Yani hilenin şu kadarını kullanırsam vicdanım rahat eder, diğer kısmını kullanırsam vicdanım rahat etmez gibimi?
Yada vicdanı hiç karıştırmasak, zevkime şu kadarı hitap eder mi desek..
neden kullanamıyorsun calısmıyormu?ben şuan kullanamıyorumda şuanki hilede zaten istediğinizi açıp kapatamıyor musunuz ?
Şuan bir yandan da kasıyoruz tabibencede vıcdanın aktıf calısıyorsa hıle neden kullanır ınsan vıcdansız ısen bu konuya gırme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?