( Pubg Lite ) için Ustalarımızdan Bir kaç isteğimiz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
demekkı su hılecıler bı bıtse her zaman bırıncıyım :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
her hilese aslında 2 çeşit olması lazım basit ve gelişmiş diye.
basit sürümde esp v.s gibi şeyler olsa yeterli.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Çıkarma veya azaltma işlevine sahip olmalılar, çünkü kimliğini aimbot olmadan kullanmak isteyen herkes yoluna giriyor

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Herkese selam, ustalarımızdan pubg lite için sadece ESP tarzı birşey yapmalarını istesek yapamazlarmı acaba ? Kabus hackta esp sürekli açık kalıyor rakibin ismi kocaman gözüküyor bazen adamları görmeme engel oluyor ve ölüyorum. Gelecek güncellemede İsimlerin büyük olmasını degiştirebilsek yada kapatma seçenegi olsa veyahut kafalarının üzerinde ufak bir ok işareti olsa dahi güzel olur. Hatta sadece radar olsa tadından yenmez hile kullanırken sadece esp açıyorum o bile insana bir suçluluk duygusu yüklüyor kullanmamak en iyisi ama ufakta olsa kullanmak istiyorum . Siz ne düşünüyorsunuz böyle bir şey yapılsa daha güzel olmazmı ? uçmak hızlı koşmak yerine sadece esp kullanmk vicdanen daha rahat hissettiriyor bana.
Forumun öneri&istek kısmı varsa konuyu orada açarsan belki daha fazla ilgi görür

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Herkese selam, ustalarımızdan pubg lite için sadece ESP tarzı birşey yapmalarını istesek yapamazlarmı acaba ? Kabus hackta esp sürekli açık kalıyor rakibin ismi kocaman gözüküyor bazen adamları görmeme engel oluyor ve ölüyorum. Gelecek güncellemede İsimlerin büyük olmasını degiştirebilsek yada kapatma seçenegi olsa veyahut kafalarının üzerinde ufak bir ok işareti olsa dahi güzel olur. Hatta sadece radar olsa tadından yenmez hile kullanırken sadece esp açıyorum o bile insana bir suçluluk duygusu yüklüyor kullanmamak en iyisi ama ufakta olsa kullanmak istiyorum . Siz ne düşünüyorsunuz böyle bir şey yapılsa daha güzel olmazmı ? uçmak hızlı koşmak yerine sadece esp kullanmk vicdanen daha rahat hissettiriyor bana.
Bu fikre tamamen katılıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
konu açarak değilde yetkililerin özeline yazsan daha iyi yardımcı olurlar dostum

FiestAir
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostum bunu discord a girip bildirirsen daha dikkate alınır

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
eğer pc kötüyse hile olabilir ama pc iyiyse gerek yok

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Kesinlikle katılmıyorum, Hile kullanırken vicdan yapılmaz. ESP konusu için de hile de amatör olduğunuzdan dolayı bunu yaşıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...