- Yasaklandı
bende dırek gırıste o sorunu verıyor bı duzelıyor bır duzelmıyor gıttım yenı hesap actım acaba hesapmı gg oldu dııye aynıbeyler oyuna giriyorum 1 maç atıp çıktıktan sonra lobi gelmiyor initializing diyor kalıyor çözümü var mı bildiğiniz
bende dırek gırıste o sorunu verıyor bı duzelıyor bır duzelmıyor gıttım yenı hesap actım acaba hesapmı gg oldu dııye aynı
aynen bende boyle yapıyordum duzelıyorduO ekranda oyunu kucult gorev yonetıcısınden Pubg lite geçiş yap de 1 dk gelır ekran daha az surede olabılır Bende oluyordu bu cozum
o bendede oluyo oyun hatası dostum obeyler oyuna giriyorum 1 maç atıp çıktıktan sonra lobi gelmiyor initializing diyor kalıyor çözümü var mı bildiğiniz
girmeden kontrol et onara bas ahatayı yine alırsan görev yöneticisnden kapatıp tekrar kontrol onar yap ben böyle düzelttim umarım bu hatalar için bi pack felan gelirbeyler oyuna giriyorum 1 maç atıp çıktıktan sonra lobi gelmiyor initializing diyor kalıyor çözümü var mı bildiğiniz
bendede oluyor oyun hatası ama bu aralar çok olmuyo bendebeyler oyuna giriyorum 1 maç atıp çıktıktan sonra lobi gelmiyor initializing diyor kalıyor çözümü var mı bildiğiniz