PUBG Lite - Kabus Aim tuşu değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Selamlar pubg lite hilesinde aim tuşlarını sadece caps lock- ctrl ve sağ klik olarak kullanabiliyoruz ben mousemin 5.tuşuna atamak istiyorum konfor için mümkünmüdür ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hit instantı açıp oynarsan daha zevk alırsın tavsiye tabi

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kullandığın farenin yazılımı varsa ve tuş ataması yapabiliyorsan olur, yoksa hilenin kendi menüsündeki seçenekleri değiştirmen mümkün değil, ancak kodu yazan o seçenekleri eklerse olur. Logitech farelerin G-HUB yazılımı ile yapılıyor. Ben de senin gibi rahat olsun diye yapmıştım. G-HUB yazılımından 5.tuşu capslock işlevine atadım. Hilenin seçeneklerinden de aim tuşunu capslock yapınca oldu.

X Mouse Button programı var, ücretsiz. Onunla da yapabilirsin, tüm farelerde kullanılır. Youtube da bolca video var, özellikle smartgaga emülatörü için. Aynı mantığı, kendi işin için uygulaman lazım.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Değiştirmek mümkün değil maalesef. En azından ben değiştiremedim.

Banlı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
mousenin 5. tusu na ctrl shift falan atarsan böyel bir şey mümkündür.
İYİ FORMLAR

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hile menüsündeki tuşlar harici aimbot tuşu ayarlayamıyorsun. Sadece menudekileri kullanabilirsin bro.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
sadece menülerdeki çalışır eğer ama örnek mouse5 butonuna capslock, rbutton işlevini yerleştirirsen anca öyle kullanabilirsin onun harici yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ctrl ve shift tusu mantıklı dırek kafaya serce parmagının altını 2 tusa bırden basabılırsın :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Kullandığın farenin yazılımı varsa ve tuş ataması yapabiliyorsan olur, yoksa hilenin kendi menüsündeki seçenekleri değiştirmen mümkün değil, ancak kodu yazan o seçenekleri eklerse olur. Logitech farelerin G-HUB yazılımı ile yapılıyor. Ben de senin gibi rahat olsun diye yapmıştım. G-HUB yazılımından 5.tuşu capslock işlevine atadım. Hilenin seçeneklerinden de aim tuşunu capslock yapınca oldu.

X Mouse Button programı var, ücretsiz. Onunla da yapabilirsin, tüm farelerde kullanılır. Youtube da bolca video var, özellikle smartgaga emülatörü için. Aynı mantığı, kendi işin için uygulaman lazım.
saol aydınalttın beni dostum

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Maalesef hilede öyle bir özellik yok x mouse button tarzı yüzlerce program var bunlar ile tuşların yerini değiştirip makro olayını yapıp anca öyle kullanabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aim tuşları ne işe yarıyor ..ben sadece hit instantl y açıyorum

Yaklaşıyordu Şafak
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bunu yapmak mümkün , ama nasıl olur dersen hile menüsü harici bilgisayara ek bir program indirip iki tuşunun görevini değiştiriceksin.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knk x mouse button conrtrol diye bir program var menüden bir ini seçip fare den istedigin yerden değiştirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardeşim mousenın 5.tuşuna ctrl capslock bişi ata işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...