pubg lite kabus hack neleri tavsıye edersenız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum arabayı uçuranları pubg lıte facebook sayfasında paylaşıp banlatıyorlar bence hiç araba felan uçurma pubg mobılde oldugu gibi esp kullanmanı öneririm

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
merhabalar dostlarım yenı seckın uye oldum pubg lıte kabus hack bı kaç deneme yaptım mesela mısc bolumunde sadece ucan araba denedm oyun sonu ban attı super recoıl deneıdm oyun yarısnda ban attı
ban atmadan safe oynamak ıcın hangı ozeklerı acmayı önerırısinz ayrıca aimbotta kafaya tam nişan almuyor head yapmama ragmen soft dıyor onu kaç ypamam lazm ?
ya beni dinliyor san sadece görme hilesini aç knk çünkü digerleri ban atıyo bu atmıyo

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
merhabalar dostlarım yenı seckın uye oldum pubg lıte kabus hack bı kaç deneme yaptım mesela mısc bolumunde sadece ucan araba denedm oyun sonu ban attı super recoıl deneıdm oyun yarısnda ban attı
ban atmadan safe oynamak ıcın hangı ozeklerı acmayı önerırısinz ayrıca aimbotta kafaya tam nişan almuyor head yapmama ragmen soft dıyor onu kaç ypamam lazm ?
hayırlı olsun seçkin üyeliğin
Post automatically merged:

orjinal gelen ayarlardan fazla açma derim. gereksizleri kapat sadece. misc kısmı ban atıyor hiç eçma o bölümü

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Esp+Aim kullanabilirsin abartmadan oynarsan ban yemezsin misc bölümüne hiç elleme ban atar

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Misc kısmı ban atıyor bilgine. aim ayarı
Ban yemek istemiyorsan Esp+Aim oyna sadece ve belli etme hileyi
Ekran Alıntısı.PNG

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
evet aımbotta tam kafaya nısan almıyo memorynın duzeltmesı lazım artık bunu beyler

dassadds

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Smoth dedi pururssuzluk bunu kac yapaiym?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sadece esp kullanırsan ban yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aimbot u fazla abartma çok uzak mesafeden düşmana sıkma esp de pek sıkıntı çıkmıyor genelde

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
inanılmaz şeyleri kullanmamaya çalış uçan araba normal bir şey değil gibi gelmioyr mu kulaga. aim belki ama esp sadece iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...