Seçkin Üye
dostum arabayı uçuranları pubg lıte facebook sayfasında paylaşıp banlatıyorlar bence hiç araba felan uçurma pubg mobılde oldugu gibi esp kullanmanı öneririm
300 yorum + 7 günlük hesabın olması gerekıyor Seçkin üye olabılmen için sonra hilelere erişimin açılıyorhesap nası kascaz
ya beni dinliyor san sadece görme hilesini aç knk çünkü digerleri ban atıyo bu atmıyomerhabalar dostlarım yenı seckın uye oldum pubg lıte kabus hack bı kaç deneme yaptım mesela mısc bolumunde sadece ucan araba denedm oyun sonu ban attı super recoıl deneıdm oyun yarısnda ban attı
ban atmadan safe oynamak ıcın hangı ozeklerı acmayı önerırısinz ayrıca aimbotta kafaya tam nişan almuyor head yapmama ragmen soft dıyor onu kaç ypamam lazm ?
hayırlı olsun seçkin üyeliğinmerhabalar dostlarım yenı seckın uye oldum pubg lıte kabus hack bı kaç deneme yaptım mesela mısc bolumunde sadece ucan araba denedm oyun sonu ban attı super recoıl deneıdm oyun yarısnda ban attı
ban atmadan safe oynamak ıcın hangı ozeklerı acmayı önerırısinz ayrıca aimbotta kafaya tam nişan almuyor head yapmama ragmen soft dıyor onu kaç ypamam lazm ?
Bu cok aciklayici oldu en guzel ozleiklerde hep misc deMisc kısmı ban atıyor bilgine. aim ayarı
Ban yemek istemiyorsan Esp+Aim oyna sadece ve belli etme hileyi Ekli dosyayı görüntüle 36619
No recoil çalışıyormu ? Calismasi sizin icin bi ban riski deilmi?Misc kısmı ban atıyor bilgine. aim ayarı
Ban yemek istemiyorsan Esp+Aim oyna sadece ve belli etme hileyi Ekli dosyayı görüntüle 36619
dostum orda ne yazmışım ben okudunmu okumadan mı mesaj yazıyorsun ..No recoil ... diye bir şey yazmadım nerden çıkarıyorsun ?No recoil çalışıyormu ? Calismasi sizin icin bi ban riski deilmi?
dostum orda ne yazmışım ben okudunmu okumadan mı mesaj yazıyorsun ..No recoil ... diye bir şey yazmadım nerden çıkarıyorsun ?
[/QUOTE
Haklisin ozur dilerim bu aralar iyi değilim
evet aımbotta tam kafaya nısan almıyo memorynın duzeltmesı lazım artık bunu beylermerhabalar dostlarım yenı seckın uye oldum pubg lıte kabus hack bı kaç deneme yaptım mesela mısc bolumunde sadece ucan araba denedm oyun sonu ban attı super recoıl deneıdm oyun yarısnda ban attı
Fark etmez ama yaparsan yine de iyi olur.dostum bunun paralısıda ban atıyo
Post automatically merged:
ozaman ayarı chest yapıcam demı senn dedgıne gore ?