Pubg Lİte Kabus Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar kabus hackı oyuna girmedennce çalıştırıyoruz ya çalıştırdıktan sonra oyuna otomatikmii giriyor 1 ikincisi oyuna girdikten sonra oyuna bir guimi geliyor yani hile menümüz geliyormu sorularım bu kadar şimdiden teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Normalde pubg lıte hile yaparken menüdeyken hile yönetici olarak çalıştırılır ve menüde aktif edilir daha sonra oyuna girilir fakat bu hilede mi o şekilde tartışılır denemekten zarar gelmez :)

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
niye 2 tane konu açıyorsunki konunu düzenlesen daha iyi olurdu neyse oyun otomatik gelmiyor kendin açıyorsun oyun açıldıktan sonra home tuşuna basıyorsun menü geliyor

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
arkadaşlar kabus hackı oyuna girmedennce çalıştırıyoruz ya çalıştırdıktan sonra oyuna otomatikmii giriyor 1 ikincisi oyuna girdikten sonra oyuna bir guimi geliyor yani hile menümüz geliyormu sorularım bu kadar şimdiden teşekkürler
Kanki öncelikle onaylı üye olacaksın 1 Başlat demeden önce hileyi Memoryhackers Ui den yükleye tıklayıp ekran geldiğinde Launch to game yazdığıında direk başlata tıklayacaksın 3 hile menüsü var home / insert ikisinden biri sanırım

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum ister oyunda ıster oıyuna gıremden aktıf et ıkı turludude aktıf edebılyıorsun ve home tusuyla aktıf edebılıyorsun menuyu

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Nightware yeniyim düzenleme bilmiyordum bide çok sağol her şey için
Post automatically merged:

ben hala nasıl yapacağımı anlamadım XFProcejt dosyasını açacağım waitin for action gibi bir şey yazcak en sonda ondan sonra yükleye tıklıcam olacak sonra oyuna gircem öylemi

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyuna girmeden önce yükleye basıyosun oyuna giriyosun şıp herşey karşında

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
tüm fonksiyonları kullanabileceğin bir arayüz var kapatıp açmak dahil o arayüzü home tuşu ile açıp kapatabililyorsun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yükleye bastığım sırada arkadan XFproject açık olacakmı
bide ben videoa izledim XFProjecti alıştırıyor arkaya başka dosyalar geliyor bende gelmedi herhalde pubg litede yapınca gelir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
peki sürekli olarak oyun aç kapa yapınca hileyi tekrar aktif edicekmiyiz forumdan

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bişey sorucam şimdi ben ne zamana onaylı üye olabilirim 50 mesajım var bu gün mü alır yoksa bir kac saat mı ?

Allzackvip

A
Normalde pubg lıte hile yaparken menüdeyken hile yönetici olarak çalıştırılır ve menüde aktif edilir daha sonra oyuna girilir fakat bu hilede mi o şekilde tartışılır denemekten zarar gelme

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
There is a part of you and can be part of your career and your career.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
PUBG Lite hilesini kullanabilmen için öncelikle seçkin üye olmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...