Pubg Lİte Kabus Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bu oyun arkaplanda ne gibi uygulamar açık böyle izinlere sahipmi hileyi yükleyemeden uzaklaştırma yedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
benim de 1-2 hesabım bu yüzden ban yedi millet suyunu çıkardıkça ben de çıkardım

Challenger Tier 1
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
wow! thank you for this!
Post automatically merged:

anyone got banned using this?

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba değerli ekibimizin yapmış olduğu pubg lite Kabus hack (nightmare) kullanan arkadaşların oyun içerisinde devamlı report edilmesi sonucu 1 günlük ban atma durumu vardır.
Alışılmadık oyun tarzı nedeniyle oyundan uzaklaştırıldınız uyarısından hemen sonra bağlantı kesilip 24 saatliğine hesap inceleme altına alınaraktan tespit çalışması yapılacaktır.Nacizane Tavsiyem Aleni kullanım sis içerisinden vurma hızlı koşma (speed hack) zıplama (jump hack) vs gibi report almanızı sağlayacak yada belli edecek hareketlerde bulunmamanız yönünde.3. parti yazılımlarda her zaman ban riski olduğunu hiçbir zaman da 100% garanti olmadığını unutmayalım.Şimdiden hepinize iyi eğlenceler iyi forumlar dilerim..
Abartmadan oynarsak çok rahat ve hiç ban yemiyoruz

Her Zaman Buralarda
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şaka mı ? Hileyi yüklemeden uzaklaştırma cezası yedim bu nası olabilir nasılllllll !!!!
farklı bir hile denedin mi peki başka sitelerden başımaondan gelmitşi önce
Post automatically merged:

Bu oyun arkaplanda ne gibi uygulamar açık böyle izinlere sahipmi hileyi yükleyemeden uzaklaştırma yedim
başka hile denediysen öyle oluyor kardeşim bunda öyle bir risk yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Aimi kapatırsan büyük ihtimalle atmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eger biri sizi izlemiyorsa veya gormuyorsa alana speed hack acarak girin derim ben

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Zaten ban yemek istemiyorsan belli etmeyeceksin ha eğlenicem ben diyorsan zıpla oraya buraya :D

ApranaXx
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Şaka mı ? Hileyi yüklemeden uzaklaştırma cezası yedim bu nası olabilir nasılllllll !!!!
hocam pubg-pubg lite-pubg mobile bu uygulamalar oyuna launch ederken cihazında ki tüm dosyaları tarıyarak girer eğer cihazında kurulu bulunan ve açmamış olduğun bazı vpn programlar cheat engine yada fx programları mevcut ise oto ban atar bu mobile için kurulu olan bi hile yada 3. parti programda olabilir steam pubg içinde yada lite için fixlenmiş bi programda cihazını taramanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...