dostum ben sorunu çözdüm şöyle bir dene oyunu aç ana menüde ayarlardan pencere moduna al sonra hileyi aç aktif oluyorvideoda gösterilen herşeyi yaptım hile açılmadı ve ban yedim
bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
spam fighterların işide zor hak vermiyorda değilim kardeşimgereksız yorum yapmayın beyler 300yorum altı kullanamıyorken denedım acılmıyor dıyenler faln var
aslında sohbete dahıl ollup yorum yazsalar daha cabuk yorum kasarlar bole kendılerıne ezıyet edıyorlarspam fighterların işide zor hak vermiyorda değilim kardeşim
dostum ben sorunu çözdüm şöyle bir dene oyunu aç ana menüde ayarlardan pencere moduna al sonra hileyi aç aktif oluyorvideoda gösterilen herşeyi yaptım hile açılmadı ve ban yedim
Teşekkur ederim sana dönicem kardesimdostum ben sorunu çözdüm şöyle bir dene oyunu aç ana menüde ayarlardan pencere moduna al sonra hileyi aç aktif oluyor olmazsa bana yazarsın
Dostum %temp% dosyalarını sil tekrar aç pcyi sonra tekrardan loaderı indir yönetici olarak aç bu sorun bende de oldu ban yemedim ama oyundan atıyordu dediklerimi yaptım şuan çalışıyor sıkıntı yokvideoda gösterilen herşeyi yaptım hile açılmadı ve ban yedim