20 May 2020 #1 rksp1118 R Uzman Üye Katılım 2 Nis 2020 Mesajlar 212 Tepki puanı 13 Yaş 30 6 HİZMET YILI Silah sekmeme hilesini bulamadım yardım edebilir misiniz?
20 May 2020 #21 TheDeatHAnqeL Süper Üye Katılım 20 Eki 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 7 Tepki puanı 161 Ödüller 9 Yaş 27 8 HİZMET YILI tpvr07' Alıntı: no recoil işe yaramıyor değil, işe yarıyor fakat sadece aim ile beraber çalışıyor yani adama kitlendiği zaman çalışıyor oradaki no recoil Genişletmek için tıklayın ... kardeşim 3 aydır oynuyorum benden iyimi bileceksin hit instanly die bişi var misc ayarlarında onu açtıgın zaman eline hangi silahı alırsan al sekmiyor aim fark etmiyor ister aç ister açma bilmediğinz şeylere yorum atmayın. Oyla 0 Olumsuz oyla
tpvr07' Alıntı: no recoil işe yaramıyor değil, işe yarıyor fakat sadece aim ile beraber çalışıyor yani adama kitlendiği zaman çalışıyor oradaki no recoil Genişletmek için tıklayın ... kardeşim 3 aydır oynuyorum benden iyimi bileceksin hit instanly die bişi var misc ayarlarında onu açtıgın zaman eline hangi silahı alırsan al sekmiyor aim fark etmiyor ister aç ister açma bilmediğinz şeylere yorum atmayın.