Seçkin Üye
Sizce Memory hackers adminleri kabus Lite'yi Win 7 destekleyecek şekilde güncelleyebilirler mi? (adminler sizden rica ediyorum )
sanmıyorum bence yapıcak olsalar en başta yaparlardı diye düşünüyorum ama inşallah geçirirler kullanırsın reissizce Memory Hackers Adminleri kabus lite'yi win 7 destekleyecek şekilde güncelleyebilirlermi? (adminler sizden rica ediyorum )
hani,sadece ben değilde benim gibi win 7 kullanan yüzderce kişi var de3ğilmi? biraz haksızlık olmuyormuSen win10 geç artık çogu şey win10 da calısıyo kanka
Amin inşsanmıyorum bence yapıcak olsalar en başta yaparlardı diye düşünüyorum ama inşallah geçirirler kullanırsın reis
aslında haksızlık olarak düşünme sonuç olarak resmi olarak win 7 kaldırıldı win 10 a geçilmesinin zamanı geldihani,sadece ben değilde benim gibi win 7 kullanan yüzderce kişi var de3ğilmi? biraz haksızlık olmuyormu
Post automatically merged:
Amin inş
çünki şuan elimden gelen birşey yok, ve senin düşüncenle alakası olduğunu düşünmüyorum. benim yerimde olsan anlarsın...Ben dünyaya ayak uyduracağına dünya bana ayak uydursun demekten ne farkı var bunun
şu zamnalar geçemiyorum win 10 a elimden birşey gelmiyor bağlı kaldım ortada xdSen win10 geç artık çogu şey win10 da calısıyo kanka
tamam bro o zaman win 10a hile getirmesinler sadece 8.1 ve 7 ye getirsinler. sende win 10 kullanıyorsun, sende benim yaptığım gibi bir ricada bulunmazmısın adminlerden?Ben dünyaya ayak uyduracağına dünya bana ayak uydursun demekten ne farkı var bunun
tamam bro o zaman win 10a hile getirmesinler sadece 8.1 ve 7 ye getirsinler. sende win 10 kullanıyorsun, sende benim yaptığım gibi bir ricada bulunmazmısın adminlerden?Ben dünyaya ayak uyduracağına dünya bana ayak uydursun demekten ne farkı var bunun
küçük bir uğraş olsa zaten yaparlardı diye düşünüyorum. adamlardan bu kadar uğraştırıcı bişey isteyeceğine benim için daha az uğraştırıcı olan win 10 geçerdim. ben 1 adım ileri atacağına sen bana 10 adım gel demem. ki bu kişiler hileyi yapmak zorunda bile değilkençünki şuan elimden gelen birşey yok, ve senin düşüncenle alakası olduğunu düşünmüyorum. benim yerimde olsan anlarsın...
Post automatically merged: