Çözüldü pubg lıte kabus no recoil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
merhaba,iyi forumlar,arkadaşlar pubg lıte no recoil ayarını bilen varmı,bütün ayarları denedim çalışmadı.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
her şey işe yarıyor, pistte kontrol etmelisiniz ve onunla, o zaman neyin işe yaradığını görebiliyorsunuz ve bir trendde kontrol ediyorsunuz ya da duvarda çalışmıyor, anlıyor musunuz?

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
her şey işe yarıyor, pistte kontrol etmelisiniz ve onunla, o zaman neyin işe yaradığını görebiliyorsunuz ve bir trendde kontrol ediyorsunuz ya da duvarda çalışmıyor, anlıyor musunuz?
aim'den bahsetmiyorum,aimin duvarda çalışmadığını biliyorum babacan,yinede saol

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
No recoil, aim ile çalışır. Aim’i hangi tuşa atadıysanız. O tuşa basılı tutup ateş ettiğiniz zaman çalışacaktır

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Recoilsiz oyna kardeşim adam görüyorsun her şekilde zaten biraz el becerisi lazım onuda yaparsın sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Her şey çalışıyor bir sorun olmalı hileyi silip yüklemeyi denedin mi?

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Recoilsiz oyna kardeşim adam görüyorsun her şekilde zaten biraz el becerisi lazım onuda yaparsın sanırım
el becerim var çok şükür,ama sağ işaret parmağımı incittim,iyleşene kadar kullanayım dedim.
Post automatically merged:

No recoil, aim ile çalışır. Aim’i hangi tuşa atadıysanız. O tuşa basılı tutup ateş ettiğiniz zaman çalışacaktır
aim biliyorum,ama kullanmıyorum,sağ işaret parmağımı incittim,basamıyorum mause,normalde sadece görme kullanıyordum,aim kullanmıyordum,iyleşene kadar böyle idare edecem vazgeçtim no recoilden :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...