bende onu bi türlü bulamadım nedir bilenler bilgilendirsin beniarkadaşlar 1 sorum var da şu F1 Battle Mode ne işe yarıyor bilen var mı iyi forumlar![]()
bilgilendirdigin için teşekür ederimitemleri gizliyor araba silah vs sadece düşmanı gösteriyor
Evet Wallhack Açıyor Bro Battle Mode de İyi Faorumlararkadaşlar 1 sorum var da şu F1 Battle Mode ne işe yarıyor bilen var mı iyi forumlar![]()
Ayn Knk çok doğru Bir sözo ne oluyor acaba bilgi alabilirmiyim hilenin içindeki bir ayarmı ?
Az önce oynadım ama ban yedim 100 yıl, bu arada sadece Esp kullandım.arkadaşlar 1 sorum var da şu F1 Battle Mode ne işe yarıyor bilen var mı iyi forumlar![]()
Sadece esp kullanmana rağmen ban mi yedin o zaman sikinti ya hergun hesap acmak zorunda kalicazAz önce oynadım ama ban yedim 100 yıl, bu arada sadece Esp kullandım.
Misc kısmı ban atıyor bilgine.Az önce oynadım ama ban yedim 100 yıl, bu arada sadece Esp kullandım.
Aimbot bile kullanmadım, sadece Esp kullandım. Orijinal hesap ile oynamadım, sıradan bir hesaptı üzülmedim o konuda ama ilk oyundan ban yemem üzdü beniMisc kısmı ban atıyor bilgine.
Ban yemek istemiyorsan Esp+Aim oyna sadece ve belli etme hileyi
ya hile fix len miştirAimbot bile kullanmadım, sadece Esp kullandım. Orijinal hesap ile oynamadım, sıradan bir hesaptı üzülmedim o konuda ama ilk oyundan ban yemem üzdü beni![]()
Sanmıyorum hilenin Fixlendiğini belki de bilgisayarımda vardır bir şey. Çünkü nadir ban yiyenlerdenimya hile fix len miştir
arkadaşlar 1 sorum var da şu F1 Battle Mode ne işe yarıyor bilen var mı iyi forumlar![]()