peki bu durum ne zamandan beridir böyle ? yani ne zamandan beridir kaderine terk edilmiş durumdaçok yazık oldu hemde canım oyuna bitirdiler
peki bu durum ne zamandan beridir böyle ? yani ne zamandan beridir kaderine terk edilmiş durumdaçok yazık oldu hemde canım oyuna bitirdiler
Büyük ihtimal vazgeçildi.. 2/3 aya sorunlar çıkmaya başlar oyunda.peki bu durum ne zamandan beridir böyle ? yani ne zamandan beridir kaderine terk edilmiş durumda
dünden beri bundan sonra bi güncelleme beklemeyin yenilik olarak demek istiyorlarpeki bu durum ne zamandan beridir böyle ? yani ne zamandan beridir kaderine terk edilmiş durumda
gerçekten üzüldüm şimdi ya neyse warzone falan gireceğiz o zamandünden beri bundan sonra bi güncelleme beklemeyin yenilik olarak demek istiyorlar
neresi iyi oldu hit bir oyunda yazık oldukapanması iyi oldu
hayırmı şermi bilemem ama çok büyük ayıp etti yapımcılar oyunaevet bir oyunun daha sonu gelmiş bulunmaktadır bütün MH ailesine hayırlı olsun
sana oynama kapanacak demiyorlar desteği kesiyoruz dediler kısacaAbi neden ya. Pubg Steam Olanımı oynayalım illa. Paramız yok belki. Bilgisayarımız kötü belki. Neden yaa... Pubg lite çok seviyordum ben
Biliyorum fakat ben güncellenen bir oyunu daha istekli oynarım. Daha zevkli oynarım. Bir oyun güncellenmezse ben istekli oynamam. İçimde hep sıkkınlık olur. ):sana oynama kapanacak demiyorlar desteği kesiyoruz dediler kısaca
gelmeyecek yeni maplar yada olan mapların yenilenmesi felan yok yanizevkli olur inşallahama map güncellemeri devam edilmeli :/