Pubg Lite Kaderine Terkedildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Pubg lite dan çok şey beklememek lazım çünki oyun mesala her ülkeye açık değil... Yani ben en başından beri pubg lite çıktıgın da bir beklentiye kapılmamışdım çünki steam gerçek pubg varken bu tarafa yatırım yapmak hem vakit hem nakit den çalıyor onlar için.... Onların düşüncesi Pubg steam - konsol oyunlarını sattırmak için heryer de PUBG geçmesini sağlamak.... Kısaca pubg lite pubg marketing :))

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Pubg üreticilerine abi bize içerik sattıracak kadar iyi, uğraştırmayacak kadar basit oyun yapsanız yeter gerisini ek skinlerle haritalarla biz doldururuz demişler ortaya bu oyun çıkmış.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
İşin gerçeği eski bilgisayarımda mecbur lite oynuyordum ama yalana gerek yok olmamıştı oyun yeni guncellemeler konusunda umitliydim ama çıkmadıkça çıkmadı sebebi anlaşıldı

aJJ

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Yazık oldu gerçekten mobile ve steam arasında kalmak istemediler sanırım..

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
sabitlendi oyun resmen virüsten mi yatırım mı düşük bilinmiyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bana kalırsa en büyük sıkıntı ücretsiz yayınlamak oldu. çünkü lite dahi olsa her bilgisiyarda oynanmıyordu. mobile gibide her kesime ulaşamadı.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kanka madem gitti de rank niye gitti hes sezon usta oluyordum amblemi vardi sekıl gorunuyordu sımdı oda yok

S1F1R B1R
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bence oyun tutulmadı hılelere cozum bulamadıkları ıcın.bıde hıleden ban yıyen hemn bı hesap acıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Neyse steamdan oynarız artık pubg yi

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Dün Bildiğiniz Gibi Oyunun Sonunu Getirecek Bi güncelleme geldi Mlsfki rank sisteminin kalkmasıyla birlikte oyunu bırakmıştım bugün pubg lite ekibine ticket attım ve bana böyle bi dönüş sağladılar 2 aydan uzun süre sonra gelen güncellemede oyun içi hiçbirşey değişmedi önümüzdeki güncellemelerdede bişey olacağını sanmıyorum üzgünüm oyun kaderine terk edildi. !!!!

Kısaca

+Güncelleme Olarak İçerik Gelmeyecek

+Yenilikler Gelmeyecek [Yeni Harita Silahlar Modlar V.s ]

+Ancak Hata Düzeltmeleri Ve Hile İle ilgili Çalışmalar Devam Edecekmiş[Valla 2 ay sonra gelen güncellemede hata giderilmediğini gördüğüm için pek inanmıyorum]

Detaylar Altta Paylaştığım Resimdedir
ayn kötü bi güncelleme oldu

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum ılerletıbıleceklerı daha fazla bırsey yok adamların elınde ust versıyon varken alt versıyon ıcın ugrasmak ıstemıyorlara

Üye
6 HİZMET YILI
Aslında oyun kaderine terkedilmedi zaten yeterince oyuncusu var neden daha fazla para harcasınlar ki geliştirmek için ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...