Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu olay warface de de olmuştu bi anda hiç bir şey demeden tek duyuru ile oyunu kapayıp gitmişlerdi tr sunucusu için para yatıranlar yatırdığı ile kalmıştı ve maalesef pubg lite da aynı şekilde herhangi bir iade falan olmayacak paranı verdiğinle kaldın yani dostum kısacası
Zamanında rakion isimli oyuna ben de yatırım yapmıştım hani orjinal oyun kapanmaz falan gibisinden kapanınca elimde koskoca bir boş kaldı bu da aynı hesaba denk geliyor seninde gider emeklerin umarım çok bir şey yapmamışındır oyunun kaldırılması kötü oldu arkadaş ekibimizle bazısında steam pubg yoktu diye liteye geçmiştik şimdi onlarla da oynayamıyoruz
bi aralar zombi rock vardı hatırlarmısın bende ona yatırdıgım para ile kalmıştım ondan sonra s2 sonsilah geçtim ona da para yatırdım ondada yatırdıgımla kaldım oyun hileden kapandı yani verdigin para ile kaldı ki zaten pubg lite kapanacagı acıldıgı gunden belli bir oyundu ne güncelleme yapıldı ne bir şey eklendi oyuncusu da yoktu zaten
Dostum aldıkların gidecek. Bu firmaların üyelik sözleşmesini kabul ediyorsun ya. Orda bu konular için talep etme maddeleri var. O yüzden hiç bir talepte bulunamazsın şirket geri karşılamak zorunda da değil
pubg lite veya herhangı bır oyunda satın aldığın herhangı bır ürün o oyunun fırmasına ait oluyor kullandığın hesabın fırmaya ait olduğu gibi o yüzden böyle durumlarda hak iddia etmek mümkün değil
öncellikle geçmiş olsun dostum ama bunun haberi zaten 1 yıl önce verilmişti güncelleme olmiyacak diye yani ben o haberi duyduktan sonra 3 ay sonra biter diye düşünmüştüm fakat 1 yıl geçti