Seçkin Üye
bilgisayarımın özelliklerini aşağıya koyacağım, bu bilgisayarda pubg liteyi kasmadan oynamam mümkün mü mümkünse nasıl bir ayar çekmem gerekiyor?
En düşükte Oynaman lazım işlemcinin ekran kartından oynuyorsun ve eski nesil bir işlemci.
Ekran kartın biraz zorlayabilir seni. Sana tavsiyem youtube gir ekran kartının ismini yaz yanına pubg lite fps yaz izzlediğin videolarda fps en az 28-30'sa rahatça oynarsın
Çok mu kötü bir oyun deneyimi yaşarım grafikleri en düşüğe alırsam?Kardeşim grafikleri en düşüğe alman lazım
çok mu kötü oyun deneyimi yaşarım?en düşükte oynarsın dostum
vallahi burda sorgulamaktansa deneyip görmen daha kolay olur benceÇok mu kötü bir oyun deneyimi yaşarım grafikleri en düşüğe alırsam?
Başkan mobileyi ben tencent'den oynuyordum en azından akıcılığı vardı, buda öyle olursa bir sıkıntı olmaz benim için.mobile gibi olur öyle tarif ediyim
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Grafikleri en düşüğe alarak oynayabilirsin fakat oyundaki performansın baya düşer
başkan 4 gb oyun şu anda pcde yüklüde, çok boktan bir oyun gelecek karşıma diye korktuğumdan açamıyorum30 fps alırsın diye tahmin ediyorum akıcı olur yine indir bak dostum fazla bir gb yok 3 gb olamsı lazım
Başkan boşa oynama mı diyorsun?Kardeşim en düşükte 1920x1080 60fps alamazsın çözünürlüğünü düşürmen lazım ki çözünürlüğü düşürürsen adam göremezsin zevk alamazsın
Hocam istiyosan oynamayı dene ama 1920x1080de en düşükdeyken istediğin kaliteyi ve fpsyi yakalayamazsın ve çözünürlük düşürmen gerekicek bu durumda.Başkan boşa oynama mı diyorsun?