Onaylı Üye
senin bilgisayarın ile ilgili bir sorun olabilir pubg lite'yi tamamen silip tekrar yükle düzelebilirarkadaşlar antreman moduna giriyorum ayarları yapıp oyun direkt olarak kapanıyor zararlı programlar buldu falan bişey demiyor oyun kapanıyor direk neden oluyor yardımcı olabilecek varmı birde aim bot için tuş seçemiyorum tıklanmıyor yardımcı olurssanız sevınırım iyi forumlar
bilgisayarımın özellikleri pubg lite geresiniminin 50 katı olabilir dostum bilgisayarla alakalı nasıl bir durum olabilirkisenin bilgisayarın ile ilgili bir sorun olabilir pubg lite'yi tamamen silip tekrar yükle düzelebilir
o zaman silip tekrar yüklemeyi dene klasik taktikbilgisayarımın özellikleri pubg lite geresiniminin 50 katı olabilir dostum bilgisayarla alakalı nasıl bir durum olabilirki
teşekkürler kardeşim sağolwindows defenderi kapat ek olarak dosya kurcalama seçeneğinide kapat
kolay gelsin iyi oyunlarteşekkürler kardeşim sağol
kapalıturn off your windows defender
Tam olarak en uygun değilcheat engine sprit kullanıyorum harangi birşeyi aktiv edince donuyo ve yanıt vermiyor kapanıyor
oyundan kaynaklıarkadaşlar antreman moduna giriyorum ayarları yapıp oyun direkt olarak kapanıyor zararlı programlar buldu falan bişey demiyor oyun kapanıyor direk neden oluyor yardımcı olabilecek varmı birde aim bot için tuş seçemiyorum tıklanmıyor yardımcı olurssanız sevınırım iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?